vasárnap, május 24, 2009

7. Motoros Találkozó - Bős

Hetedik alkalommal rendeztek idén Bősön motoros találkozót. Számos koncertel és vetélkedővel várták az érdeklődőket a szervezők.


Pénteken (május 22.) este 6 órakor az Phoenix zenekar koncertezett, este 8-tól az Ácédécé (AB/CD), majd Deák Bull Gyula, éjféltől pedig a Rüchwárts fellépésén tombolhatott a közönség.
Szombaton (május 23.) délután 2-kor kezdődött a motoros felvonulás, ezt követően street fighter show-t láthattak az érdeklődők, délután 4 órakor pedig már a Devil Street 13 koncertjén szórakozhatott a közönség. Este 6-kor fellépett a Gazember, majd a Monika Agrebi, 10 órától az Ossian ébresztette fel a rock katonáit, éjféltől pedig a magyarországi Rock N Rocket lépett színpadra. Volt számos ügyességi verseny, kötélhúzás, virslievés, sörivó verseny, sztriptíz, szkander és fekvenyomás.
Az Ossián koncertje ütősre sikerült. Tanusíthatom. Jól nyomták a fiúk :-)

Jó kis buli volt. A hangosításért a Fullhang felet. Jól sikerült. Egy jó kis bulival megfűszerezve telt el ez a hétvégém. :-)

4 megjegyzés:

Juláj írta...

Tényleg jó kis buli volt,nkm is naon tetszett.De most különös módon Emével nem roptuk a DS13-ra az első sorban-túlságosan szégyenlősek voltunk,sajnáltuk is...

robertfagyasblog írta...

Akkor még nem voltam ott, mikor a DS 13 muzsikált. Pedig megnézem volna, ahogy (nem)táncoltok :-) Legközelebb majd bepótoljátok :-) Én meg majd nézem :-)

Nobody's Home írta...

Örülök hogy jól érezted magad! :)
Gyere máskor is, mindenki szivesen lát! :)

BTW: kicsivel több személyes élménnyel is gazdagithattad volna a postot ...
... így egy kicsit száraz szerintem.

robertfagyasblog írta...

Tényleg jó volt a buli. Szerintem azért lett "száraz" mert elég későn készült a post. Álmos voltam