szombat, június 20, 2009

EDDA művek koncert Somorja, és más...

Tegnap este Somorján már sokadszor, mondhatni tradícionálisan EDDA művek koncert volt. Egy kis kofolázás után indultunk kedves kolléganőm Sziszi (azaz Poci) társaságában Somorjára. Ott még csatlakozott hozzánk Bigyi (Ő a Poci barátja) - elmagyarázom, csak hogy ne legyen képzavar :-) - és elindultunk a Pomlé felé. Egy kicsit távolabb parkoltunk, mint egy évvel ezelőtt, de utólag rájöttünk, hogy nem is volt ez olyan nagy baj. Találtunk egy egyszerűbb kijáratot a koncert végeztével. Rengeteg ember volt kiváncsi a koncertre. Nagyon-nagyon sokan voltak. Az "alapozást" (én nem ittam, én voltam a söfőr...) követően elindultunk a színpad felé. Mondhatni, egész közel sikerült megállnunk. Jó hangosra sikeredett a hangositás (fullhang). De ez csak ez elején volt kicsit zavaró. Összességében jól szólt a cucc. Mostanában (mivel egyre több koncerten veszek részt) ez az egyik legfontosabb, amire odafigyelek és kritizálok.
Az EDDA hozta formáját. Igazi profik módjára zenéltek. Olyat láttam az este mint még soha. Pataky gitárt ragadott és előadtak egy dalt, ami az új albumukon lesz hallható. Egy szép lassú dal volt. Mondhatni kicsit depis, de nagyon szép volt. Kicsi ízelítőt ad a erről a dalról a következő videó:

Összegezve az egészet egy jó buli volt, rengeteg emberrel, örjöngő tömeggel, profi zenével.
Visszatérve DS-re még autókáztunk egyet a városban. Meglátogattuk a DS-i "night life" központját - az ilyenkor üres hypernova parkolót - ahol "értelmes" fiatalok (és talán idősebbek is) gumifüstöltetéssel múlatták az időt. Végignéztünk pár driftelést is... :-) Vannak még beteg emberek :-)
Node, amit még közölni szeretnék úgy információ kedvéért, hogy július 31-én Somorján a Pomléban Tankcsapda jubileumi koncert lesz. Szóval, akit érdekel a dolog, ott a helye... :-) Én szóltam.

6 megjegyzés:

Nobody's Home írta...

tényleg szép ez a szám! :)

Bigyor :) írta...

Nagyon regota jarok edda koncertre, ha jol szamolom akkor pomleban ez a 12/13 buli amin reszt vettem.
Semmi kulonos nem volt a buliban, viszont nagyon jo volt meghallgatni oket ujra es ujra es ujra :)

Bigyor :) írta...

tanksapkan pedig ott a helyunk es szigoruan busszal megyunk, senki nem lesz autoval
Nagyon hangulatos koncerthely a pomle, ugyhogy varom julius utolso penteket

robertfagyasblog írta...

háááááát nagyon remélem ott leszünk! A Tankcsapda, az Tankcsapda :-)

GR írta...

Én csak mindig a régi EDDA táborokat sírom vissza, amikor a nézők már nem bírják szusszal és a zenekar még mindig játszik, csak játszik vagy két és fél órán át... Azok voltak az idők:). Ugye Biggy?

Névtelen írta...

sziasztok!ha v.kinek lenne kepe arrol mikor a pataky felhivott a szinpadra(hutlen Somorja)el tudna nekem kuldeni
csuka93@freemail.hu