hétfő, augusztus 31, 2009

Edda, Ismerős Arcok, holdfény, séta...

Egy újabb hétvége telt el. És újra itthon voltam. Már többeknek is feltűnt a dolog :-) Hogy hát "hogyhogy már megint itthon vagyok?". A dolognak több oka is lehet... Amit említeni fogok, az az, hogy jól jöttek ki az állami ünnepek és sikerült elcserélnem a napjaimat...
Tegnap egy kis délutáni mozizás (megnéztük a Képlet c. filmet) és sütizés, a lemenő nap fotózása után, - hogy Bigyi nehogy megelőzzön :-) - abszolváltam idei harmadik Edda művek koncertemet Ipolynyéken (Vinica) :-). A koncert címe az lehetett volna, hogy "Drága véreim!". Ez a két szó volt, ami leggyakrabban elhangzott a koncert során... Dehát ettől Pataky Pataky, no és a hangjától... De az Edda úgy szólt, ahogy az már tőlük megszokott: zeneileg profi módon, tisztán és érthetően. Útközben az célállomások között egy érdekes hangzású és még érdekesebb szövegvilággal rendelkező zenekar dalai szóltak a hangszórókból. Sajnos csak koncertfelvétel volt, ami nem volt az igazi, de már intézkedtem a stúdióalbumok ügyében (Köszi...). A zenekar neve Ismerős Arcok. Emlékeim szerint hallottam már dalt tőlük, de igazából csak a Kárpátok alján történő kirándulás alkalmával derült ki számomra, kinek a dalai szólnak. Ajánlom mindenki figyelmébe. Nagyon jó szövegeik és zenéik vannak. A Barátom c. daluk szinte egész este az eszembe volt, főleg, hogy volt aki elmékeztett rá... Mivel jó minőségben sajnos nem találtam a jútúbon videót ebből a dalból, ezért a Fenyők c. csatoltam ide :-)

Szép hétvége volt..., de milyen szép... :-)))

5 megjegyzés:

baowah írta...

reklámozod a nácikat? :)

robertfagyasblog írta...

Nem reklámozok senkit. És elhatárolódom mindenféle "jelzőktől". Csak irtam a blogomba egy postot és közöltem, hogy tetszik a zene, és hogy jól telt a hétvégém... Nem kell benne mást látni, mint aminek szántam!

baowah írta...

jol van, jol van, csak olyan szivhezszoloan dicserted az ismeros arcokat :)

Nobody's Home írta...

(Nincs mit...) ... ;)

Bigyor :) írta...

akkor eddig dontetlen az allas, habar meg ev vegeig meg sok az ido :)