vasárnap, szeptember 20, 2009

Egy filmes szombat...és vasárnap.... :-)

Sajnos nem tudtam hazamenni, pedig jó lett volna... Úgy döntöttem, hogy csinálok egy "édes semmittevős mozizós hétvégét". Úgy terveztem próbálok reggel aludni, de a cég vérebei nem hagyták, hogy ezt kivitelezzem.
Gondosan felébresztettek fél 9-kor... :-)))) És már nem tudtam visszaaludni. Ígyhát megkezdtem a betervezett (házi)mozizást :-) Mivel ajánlották, végre megnéztem "Benjamin Button"-t, ami nagyon érdekes történettel varázsolt el. Aztán "tanácsra" valami könnyebben emészthetőt néztem meg. Ez volt a "Spanom csaja" című film. Ezek után a "Majdnem szűz" cimű magyar film következett (amin egy picit bealudtam....). Ezt követte a "Szex és New York", ami nagyon, de nagyon jól sikerült, bár nagyon gyengének ítéltem az elején, a vége nagyon "Hollywood"-i lett :-) És a végére maradt egy film, aminek a címe az volt, hogy "Cserebere szerencse". Ez is olyan laza film volt.
Ja, és hogy még mit felejtettem el??? Dél körül "főztem". Pontosabban sütöttem :-) Egy kis kolbászt :-) Amolyan kerti grillezést csináltam az előszobámban :-) Nagyon finom volt. A körítés egy kis sült hagyma, paprika és paradicsom volt. :-)
Jó volt, na... :-) Ugye jól néz ki????
Hmmmm.... Vasárnap reggel "B" Győrbe hívott. Engedve a csábításnak el is mentem . 2 póló és egy ing társaságában tértem vissza :-) No, így telt a hétvégém :-)

3 megjegyzés:

baowah írta...

kutyakolbasz.

robertfagyasblog írta...

Valahogy volt egy megérzésem, hogy a kutyákat majd valaki bekombinálja a kolbásszal :-))))
Nem Baowah! A kolbász nem a kutyákból készült :-))) ....de amennyit ugattak a hétvégén... :-))))))

Névtelen írta...

Fagyi neke qrva begyutt a ilet...