hétfő, február 15, 2010

Hétvége, édes hétvége...

Az időjárás előrejelzések fürkészése vált az új hobbimmá, mióta minden hazaindulásomat, útrakelésemet mostanában az időjárás és az útviszonyok kérdőjelezik meg. Az egész heti előrejelzés most sem mondott semmi pozitívat. Főleg, hogy csütörtök, péntekre mondta a legrosszabbat. Pénteken az iroda ablakán keresztül sóhajtoztam, hogy elég volna már a hóesésből. Dél körül aztán bepakoltam az autóba és hazafelé indultam. Szerencsére minden nagyobb kellemetlenség nélkül sikerült az utam hazafelé. Kerítettem egy rózsát...
Balassagyarmaton megvártam Ritát és hazavittem. Esti tévézés, "kötözködés" és fotózkodás vette kezdetét. Mivel Mr. Gonsales újra kölcsön adta a 50mm-es obit. Most volt idő kipróbálni. :-)
Szombaton egy kis tanulással indítottunk :-) Egy kis Photoshop-ot magyaráztam Ritának. A tanulást egy "kis" főzőcskézés vette kezdetét, amiből én is kivettem a részemet :-)

Igaz a munka oroszlánrészét Rita csinálta, de a szakácssegéd én voltam :-))) Készítettünk fincsi Lasagne-t.
És hogy áldozzunk a kultúra oltárán is, este 6-kor Ipolynyékre (Vinica) autóztunk, hogy megtekintsük a helyi színjátszók előadásának főpróbáját, amit aztán vasárnap adtak elő "élesben".




Két jó hangulatú, vicces, poénokkal tűzdelt, darabot néztünk meg. Nagyon ügyesek voltak. Minden elismerésem.
A műsor végére meg is éheztünk. Már várt minket a lasagne. Most nem akarom itt magunkat dícsérni, de iggggen nagyon finom lett :-)

Esti agytornaként még egy kis játékra vetemedtünk. Amolyan szókirakósdit játszottunk. Teteszett. Szerintem ilyet máskor is fogunk még játszani :-) Ja, és bele lestünk Rita szallagavatói ünnepségének felvételeibe

A bejegyzésben felsorakoztatott fotók a D90-el készültek és a kölcsönkapott Nikkor 50mm f/1.4D objektívvel (a színházban készülteken kívül) készültek.

Annyira gyorsan vége lett ennek a hétvégének is :-( ...de már jön a következő :-)

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

... már alig várom a következőt :-)

robertfagyasblog írta...

Kedves Névtelen! Csak nem ott voltál a múlt hétvégén? :-)

Névtelen írta...

kedves Róbert! már nem emlékszel rám??? ott voltam, én vagyok a lány a zöld sálban :-)

Bigyor :) írta...

Jo kis netes jatekot ajanlok a figyelmedbe: honfoglalo.
Az egyetemi evek alatt folyamatosan jatszottam vele, most pedig Pocival ujra felfedeztuk. Vigyazzatok, mert nagyon ra lehet kattani :)

Névtelen írta...

én már honfoglalófüggésben szenvedek egy ideje! lehet h már patológiás eset vagyok. de köszi az ajánlást. :-)Kedves Róbert! honfoglalóznod kell velem ...

robertfagyasblog írta...

jajj-jajjj honfoglalófüggők! :-)
Kedves Névtelen! Ha megtanitasz honfoglalózni, én megtanulom :-) Csak legyen hozzám türelmed! :-)))