vasárnap, február 21, 2010

Hétvége otthon... Hmmm, de jó volt...

Pénteken dolgom végeztével, útra keltem hazafelé, hogy terveimet kivitelezve, elraboljam Ritát hétvégére. Így is tettem. Hazafelé tartva megálltam Inámaban és autóba ültetve el is raboltam. Már terveztük egy ideje és most végre valóra is váltottuk ezt a tervünket :-) Sajnos az időjárás nem kedvezett a sétának, amit elterveztünk, de megoldottuk és kitöltöttük az időt :-)



Játszottunk, nagyokat röhögtünk, élveztük, hogy együtt lehetünk. Kint meg csak zuhogott az eső. Mikor aztán elfáradtunk, aludni tértünk.
Másnap a reggelit egy kis közös mese megtekintése követte :-) "Jajjjj, de veszélyes!!!" volt. Ezek után reggeli következett. Majd útban Bussa felé, ahova ásványvízért mentünk, Rita elkísért fodrászhoz is és végignézte amint megszabadítanak a sörényemtől :-) Szerencsére úgy érkeztünk meg Bussára (Bušince), hogy nem volt senki azon a helyen, ahol a vízből lehet flakonokba tölteni.
Nemsokára nagyon sokan lettek ott, de mivel mi voltunk ott az elsők, a többiek kénytelenek voltak várni :-) Rita nagyon élvezte a víz töltögetését :-) Hazafelé szinte egész úton kattogtatta a fényképezőmet :-).
Megálltunk nagymamáméknál is, ahol úgy beszélgettek ők ketten, mintha már évek óta ismernék egymást :-) Jó volt nézni és fotózni Őket.




A nagy trécselés után megebédeltünk - szuszko, vagy bukta vagy amit akartok - volt a tányéron :-))))

Úgy tűnt ízlett Ritának a számomra oly kedves étel. Délutáni siesta volt a következő programpont (ez nagyon jól esett). Mikor visszafelé indultunk még mindig zuhogott az eső, majd a hó kezdett hullni, de azt nagyon. Érdekes vezetés volt... Hazafelé vastagon állt a latyak az úton és durván havazott. Szerencsére egészben hazaértem :-) Lehetett volna tartalmasabb is a hétvége, de így is nagyon jó volt. Élveztem.
Azért már nagyon várom, hogy jöjjön a tavaszt, a napsütést meg a meleget. :-)))

U.i.: Imádom (vagy irhatnám, hogy imádjuk) a Nikkor 50mm f1.4D objektívet. Köszi Mr. Gonsales :-)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen. Kedves Róbert írhatod (felhatalmazlak) hogy imádjuk a Nikkor 50mm f1.4D objektívet. úgy, ahogy van :-) köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam. :-)

robertfagyasblog írta...

Köszi :-)

Névtelen írta...

:-)

Unknown írta...

xivesen, hasznaljatok egeszseggel, majd kikerdezem reszletesen a latottakrol, ha ujra hozzamkerul :)