vasárnap, március 14, 2010

Filmes, koncertes hétvége nálunk...

Pénteken sikerült elszakadnom DS-ről délben. Már nagyon mehetnékem volt haza. Útra is keltem és Balassagyarmaton megvárva Ritát a Tesco-ban megejtettünk egy gyors vásárlást :-) Ezek után Ritát haza vittem. Nagyon finom rakott krumpli várt minket. Olyan finom volt, hogy kétszer is szedtem :-)
Úgy tippelem a nyitrai kiállítás alatti idegeskedéseim miatt egy kis ajándékot is kaptam az én kreatív páromtól, ami tutira jól fog jönni a nehéz napokon. :-)))))
Másnap ebédre voltam hivatalos, amit sikeresen elkéstem. :-) Azt hozzá kell tennem, hogy nem szándékosan. A finom ebéd után autóba ültünk és célba vettük Varbót. Hozzánk mentünk. Családlátogatás, séta, egy (mese)film

megtekintése és a vacsi után, betértünk a helyi vendéglátóipari egységbe egy kis szocializálódásra. :-) Nem töltöttünk ott sok időt, hazasétáltunk és egy újabb film társaságában tértünk nyugovóra.
Vasárnap a reggeli után elmentünk misére, majd a lelki táplálékot testi táplálék követte :-) Múlt vasárnap meg volt hirdetve a templomunkban egy koncert.
Az ebéd utáni "siesta"-t a meghirdetett kultúrprogram követte. A templom akusztikájának köszönhetően az amúgy is szép koncert még élvezetesebb lett. Egy élmény volt.
A koncert után összepakoltunk. Útban Dunaszerdahelyre, hazavittem Ritát és sajnos ott kellett, hogy hagyjam. :-( Nagyon jó kis hétvége volt. Egyetlen hibája volt: gyorsan eltelt...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egy újabb hétvége telt el, ami ismét csodásra sikeredett. :-) De sajnos megint túl gyorsan vége lett :-( R

robertfagyasblog írta...

semmi gond. Jön a következő :-)