hétfő, április 19, 2010

Esküvő és mozis pizza...

A pénteki munkaidőm "délig" tartott (volna), ha... Node hagyjuk. Kár a szó :-) Szerencsére időben értem uticélomhoz, így én vártam Ritát a Budapestről érkező busznál. Hazavittem, vacsiztunk, majd egy kis kellemes séta következett.
Szombatra volt egy tervünk, amit nem sikerült kivitelezni. Moziba szerettünk volna menni és két filmet is meg szerettünk volna nézni. Ezt a tervünket én "tettem tönkre", ugyanis volt osztálytársam Baksa Kriszti és választottja Buris Mónika esküvőjére mentünk az ipolynyéki templomba. Szép esküvő volt.

Az ifjú pár és az esküvő képei...
Sok fiatal (pár) volt jelen, rengeteg mosolygós arc. Kissé fura volt számomra, hogy a volt osztálytársak közül csak én voltam jelen... Mindenesetre gratuláltunk és sok boldogságot kívántünk nekik!! :-)
Az esküvő után visszatértünk Inámba. Nemsokára vendégek érkeztek Ritaékhoz. Lagziba jöttek hívogatni. Mint kiderült egy másik osztálytarsan (pontosabban osztálytársnőm) is házasodni készül. Nagyon érdekes volt a szituáció :-) Májusban lagziba megyünk :-)
Este nem tudtuk mit kezdjünk magunkal. Úgy döntöttem hát, hogy eredeti tervünkhöz hűen elmegyünk és megnézünk egy filmet, ami este 9-kor kezdődik... Odaérve jegyet akartunk venni, de a jegyárus hölgy közölte velünk, hogy sajnos elmarad a kilenc órás vetítés technikai okok miatt :-) Úgy döntöttünk hát, hogy mielőtt hazatérnénk, elfogyasztunk egy pizzát a moziban üzemeltetett pizza sütödében.
Egy görög ízvilággal "megáldott" pizzát fogyasztottunk el felesbe :-) A vacsora után tettünk egy kis egészségügyi sétát Balassagyarmat utcáin. Kellemes idő volt. Jó hangulatba, sokat nevetve telt az este. Fotóztunk, sokat mosolyogtunk, jól éreztük magunkat.
Kellemes hétvége van mögöttem. Csak kár, hogy ilyen gyorsan vége lett... Node, majd folytatjuk :-)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

úgy döntöttem, h szeretem ezt a rólad készült fekete-fehér fotót... (-:
R

Névtelen írta...

úgy döntöttem, h szeretem ezt a rólad készült fekete-fehér fotót... (-:
R

robertfagyasblog írta...

Jogodban áll, hogy tetszen :-) Ha megengeded nekem meg a mellette lévő tetszik :-)