kedd, november 23, 2010

Pandacsöki Boborján és én...

Hogy hogy kerültem egy fotóra Dolák Saly Róbert humoristával? Hát valahogy így... Berti szólt, hogy unokatestvére indul a polgármesterségért vívott harcban falujukban (Pozsonyeperjes - Jahodná) és épp kampány műsor szervezésén ügyködnek. Mikor megtudtam, hogy Boborján alias Dolák-Saly Róbert lesz a vendég úgy döntöttem, hogy ott kell lennem. Berti szólt, hogy ha már ott vagyok, lőjjek el néhány fotót. A D90-es társamul szegődött és fotóztam. Jól jött a még nálam levő kölcsön 10-20-as Sigma objektív is.

A műsor első osztályú volt. A pasi zseniális mulattató. A karakterek, amiket eljátszik mind egytől-egyik egyediek. A szövegei polgárpukkasztóak, helyenként talán a sznob füleknek csípősek voltak. De úgy volt kerek, ahogy volt. Én élveztem az előadást.

A műsor után a megvendégelték jelenlevőket, én pedig a szervezőkkel az oldalsó teremben beszélgettünk (fotózkodtunk) Dolák Saly Róbertel.
Hihetetlen közvetlen emberke. Beszélgettünk, poénkodtunk, röhögtünk. Szép és vidám este volt. Köszönet a műsorért és a meghívásért.

2 megjegyzés:

BK írta...

Nagyon szívesen, én köszönöm hogy fotóztál és megörökítetted számunkra.

Ma 2010.11.24-en Nagymegyeren (Vely Meder)lep fel, nemvagyok benne biztos, hogy csak Dolák-Saly Róbert jön e vagy az egész L'art pour L'art társulat. Belépő 1€ ami jótékonysági célra megy.

BK írta...

Akit esetleg erdekel itt a pontos info:

http://www.neverisandor.sk/index.php?c=hir&id=40