vasárnap, december 19, 2010

Magyarország! X-Faktor? Hol van a fületek?

Köszönet Friderikusz Sándornak az ötletért, hogy a konkurens csatorna műsorában az X-Faktorban fellépőket is megismerhettük.
Elmondhatom, hogy onnantól végig követtem az eseményeket. Először valahol ott pattant el a cérna, mikor kipottyant Janicsák Veca... Az első reakcióm az volt, hogy ezek a szavazók nem normálisak... De most, hogy a döntőben Vastag Csaba nyert.... Öccccsém!!! Komolyan mondom:
NINCS FÜLETEK !!!
Vagy hogy szlovákiai magyar nem nyerhetett meg egy magyar tehetségkutatót? Hát ez is lehet. Mocskos politika volna??? De hogy Nikolas sokkal jobb volt, az tuti. És elhiheti mindenki, hogy belőlem nem a politika beszél. Mindössze van hozzá fülem. Szerintem sokan értenek egyet velem. Sajnálom, hogy sehol nincs igazság. Ezért nem jut előre a nemzet. Mindig azok szívják meg, akik jók...
Szóval sajnálom, de NINCS FÜLETEK! Ezt elk"Q"rtátok...

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Halál komolyan kérdezem, te mennyi SMS-t küldtél Nikolasra?

robertfagyasblog írta...

Kedves Névtelen! Jogomban áll véleményt nyivánítani, vagy épp kiállni az mellett. Főleg, hogy ez itt az én blogom. És ez a blog bejegyzés most nem az én vagy a mások sms-eiről szólt, hanem a véleményemet írtam meg... Azt, hogy Nikolas sokkal jobb volt. Hangilag összehasonlíthatatlan a két ember. Ennyit erről...

Névtelen írta...

Kedves Róbert, talan túlliheged, nem gondolod? Mint majdnem minden az életben ez is üzlet, lehet, hogy valami miatt nem nyerhetett és kész, mint pl. Melinda... A másik dolog meg, hogy talán a Nicolas rajongók abban bíztak, hogy úgyis megnyeri, hisz jobb....a Csaba rajongók meg tudták, hogy gyengébb ezért szavaztak, erre utalt az SMS kérdésem.A magyarsággal kapcsolatban, a Megasztárt romániai lány nyerte...Az utolsó, pedig, hogy ha nyilvánosan publikálsz, számolj vele, hogy kommentálják.

robertfagyasblog írta...

Kedves Névtelen! Nem is bánom, ha valaki kommentál. Hisz ha nem akarnám, akkor úgy tenném fel a bejegyzést, hogy ne kommentálhassák. Figyelj! Nyert, aki nyert... De úgy gondolom, jogomban áll felháborodnom még akkor is ha egy ország döntött (sz@rul). Ez az én véleményem és azt közzé tettem. Ha már a Melindát emlegeted a Megasztárban, hát ott sem értem a végeretményt. Ott is a Kökény Attila mérföldekkel lekörözte a Renit, mégsem nyert... Lehet, hogy igazad van abban, ahogy a szavazást magyarázod. Van benne logika, de a véleményem akkor sem változik abban, hogy ki volt a jobb... Amúgy köszönöm a kommentálást :-)

Rita írta...

Nikolas sokkal jobb, mint ez a Csaba gyerek!!! én sem értettem a döntést, szinte biztos voltam Nikolas győzelmében!
U.I.: úgy gondolom, hogy ha vki kommentálja vki blogbejegyzését, annyi tisztelet járna, hogy legalább a nevét odaírja és felvállalja azt, amit írt! ennyi!

robertfagyasblog írta...

ez igaz...

Névtelen írta...

Pandacsoki Boborjan

Unknown írta...

Szia, én úgy gondolom hogy ebben nem volt politika, habár még nem nagyon tudok erről nyilatkozni végül is csak 17 vagyok, de osztom azt a véleményt hogy a Vecát kiszavaszták, szerintem az elég igazságtalan volt, onnantól kezdve nem is néztem az X-factort XD Remélem a kövi évi X-factorban is lesznek jó énekesek. És még annyit hogy a jó énekeseknek hiába is szavazzák ki őket valaki úgy is felfogja karolni őket és lesz lemezük is, vele ellentétben a rosszaknak pedig nem lesz :)

Páá

robertfagyasblog írta...

Attól, hogy 17 vagy véleményed lehet. És köszönöm, hogy megírtad itt a blogon. Igazad van az utolsó mondataidban. A jó hangoknak úgyis lesz támogatója. Azok úgyis csinálnak majd cd-t. Aki meg gyenge, annak úgysem lesz. Boldog új évet! :-)

Unknown írta...

Köszönöm, neked/ nektek is :D

Unknown írta...

Kézcsók.
Kicsit át kell gondolni a helyzetet.Magyarország nem túl nagy piac és ahhoz képest már igen csak telített.Minden kis szutyoknak van már CD-je és egy Aranylemezért sem kell túl sokat tenni.Minden második ember énekel/tátog...van aki jobban és van aki rosszabbul.De lényegében mind egyforma.Hiányzanak az egyéniségek akik egy kicsit (vagy nagyon) mást nyújtanak a közönségnek.Az egyéniségek,akik fejlődő képesek voltak egy ócska műsor során is.Olyan,aki egy viccel jutott be,de egy komoly előadással kellett hogy kiessen.
Nem azért toporog az ország egy helyben,mert egy rosszabb hangú srácot választott,hanem azért,mert nem merte megszavazni a bizalmat annak,aki valami újat nyújtott.
És ez minden téren igaz.

Névtelen írta...

Én Csabának és Norbinak szurkoltam, mert nekem az Ő előadásuk jobban tetszett, kedves blog író...