hétfő, április 04, 2011

Mixpult - egy régi álom beteljesedett...

Mióta zenélgetek (kicsi korom óta :-)) ), azóta mindig nagy érdeklődéssel figyeltem akát egy lagziban játszó zenekar cuccait, akár egy koncert hangosításáért felelős emberkék tevékenységét, használati eszközeiket. A kábelozást, a fényeket, a mixpultokat... Főleg a mixpultokat :-) Valahányszor egy hangszerbolt kirakatában megpillantottam egy erősítőt, kis mixpultot, vagy annak kellékeit mindig lázba hozott és szerettem volna egyet magamnak. Így vásároltam néhány éve az SRB-160 névre hallgató erősítőmet is.
...sajnos a bejegyzésben belinkelt dolgok már nem működnek...
Most jött el az ideje annak, hogy egy újabb álmomat váltsam valóra. Megrendeltem hát a kiszemelt Pronomic M-602 Mini Mixpultot. Múlt héten jött meg.

Nagyon komoly a cucc :-) Fém házban, érzékeny potméterek, mono és stereo bemenetek, mikrofonnak és más beérkező jeleknek, fő kimenet, kontrol szoba kimenet, fülhallgató kimenet, 6 bemenet equalizeres hangkezelés...és még sorolhatnám...
Egyszerű kezelhetőség, érthető elrendezés és professzionális hangzás. Így jellemezhetném ezt a kis ügyest. Ami fura, hogy nincs rajta be (illetve ki) kapcsoló gomb... Alakul a kis házi stúdióm :-)

1 megjegyzés:

Rita írta...

Örülök, hogy örülsz :-)