csütörtök, június 02, 2011

Legénybúcsús hétvége

Kisi megnősül. Jún 11-én lagziba vagyunk hivatalosak. Ennek előzményeként hétvégén legénybúcsúra voltam hivatalos nyolc másik pasival. Kisi öccse Pista már hetekkel korábban szervezkedésbe kezdett, hogy emlékezetes legénybúcsút csináljon a tesójának, Tominak. Azt kell, hogy mondjam sikerült.
Szombat délután 4 körül volt a gyülekező. Pista egy kisbusszal körbe járt és begyűjtötte a meghívottakat, köztük engem is. A buszban megkaptuk az egyenpólókat, és kitöltöttünk egy nyilatkozatot.

kis(s) csapatunk...
Egy nyilatkozatot arról, hogy hogyan viselkedjünk majd gokartozás közben. Mik a szabályok, mi a teendő bizonyos esetekben.
Össze állt a nagy csapat és útra keltünk. Győr mellé, Győrzámolyra mentünk. Itt van egy gokart pálya.

itt indult a buli...
Ha őszinte akarok lenni féltem a dologtól. Még sosem voltam ilyen helyen, még nem vezettem gokartot, de így visszagondolva egy akkora élmény volt, hogy tutira vissza akarok menni. Remélem összejön! Óriási ötlet volt Pista részéről ez a gokartozás.

itt vannak a pálya körvonalai. Igen, emeletes... :-)
Nagyon felpörgetett mindenkit. Fél óra eltelte után nagyon jó hangulatban hagytuk ott a helyet. A buszban előkerült egy üveg "szeszes ital" is :-)
Következő állomásunk (az internet szerint) a Győrszeniván-Kertváros volt. Konkrétabban a Sir Vincent étterem.


wauu, de finom volt...
Az étterem egy hatalmas pince - legalábbis, ahol mi ültünk - , ami nagyon szépen ki van alakítva. Olyan igazi középkori jellege van a helynek. Először a bejárathoz közel ültünk le, majd néhány vendég távozása után megkaptuk a lovag-termet. Birtokba vettük és ott lakomáztunk.


És itt most a lakoma szó nem túlzás. Komoly adag ételt vittünk be a szervezetbe :-) Amolyan igazi középkori lakoma volt. Nagyon finom és laktató volt a vacsora. Mondhatnám: Az vacsora vala királyi.


Vacsora után ismét buszba szálltunk és célba vettük Kisudvarnokot. Pontosabban Dunstav hadiszállását. Itt volt a buli folytatása.

a torta és kivégzése. Bigyi tánca...

playstation vs. karaoke
Előkerült egy torta, sokféle szeszes ital, szendvicsek és kultúrműsorként még táncos vetkőzős művésznők is :-) Ami még terítéken volt az egy kis karaoke az egyik, és egy kis playstation a terem másik sarkában :-)
Valamikor hajnali 5-kor keveredtem vissza taxival a cégbe... Köszönöm az emlékezetes legénybúcsút. Életem első legénybúcsúja volt. Hmmm...Tetszett :-)

3 megjegyzés:

plébános - Gyuszi atya írta...

En is akarok gokartozni! :(

robertfagyasblog írta...

Nagyon jó volt. Annyira élvezte mindenki. Kell keresni ott a környéken. Vagy nyitni egyet! :)

Rita írta...

Építsünk egyet! Múltkor Lóriék is akartak, hát fogjunk össze! ! ! :) Én szívesen betonozok, meg keverem a maltert :) vagy főzök a munkásoknak! Pénzem az sajnos nincs, max. az ösztöndíjam. :)