szerda, augusztus 24, 2011

Egy "kis" retus... és néhány fotó...

Hétfőn délután a fullasztó melegben fogtunk hozzá fotózni. A fotók elkészítésére használt terem ilyenkor szerintem a legmelegebb helység, ami itt a cégben található. Patakzott rólunk az víz. Kellemetlenül meleg volt, amin még a ventilátor sem segített.

...fotózás közben én is fotóztam a fotóst...
Ez egy gyors fotózás volt, mert fényképészünk kedd hajnalban indult kirándulni. A lényeg, hogy a körülményekhez képest ügyesen megoldottuk a ránk bízott feladatot. - Köszi Ingrid, köszi Gábor - Még az est folyamán meg is kaptam az alapanyagként szolgáló fotókat, amiket azóta már fel is dolgoztam. Két fotó megvilágítása közben fotózgattam kicsit...

...a dekorációt is megörökítettem...
Ma még kiderült, hogy nem a megfelelő sütő volt beszerelve fotózáskor a szekrénybe... Rögtönöztünk hát... Ma újra odamentünk a "szaunába" és Lajos kollégámmal kicseréltük a sütőt. Én kb. abból a szögből, ahonnan hétfőn fotózott Gábor lefotóztam és az eredeti fotóta retusáltam az új sütőt :-)
A konyhabútor "frontjai" (ajtók, fiókok, a színes felületek) több verzióban is készültek. Fehér, krém, oliva, bordó, lila, fekete és antracit színekben...

... a színek, amikben a konyhás fotók pompáznak...
Egy "kicsit" feldobtam a falak hangulatát, kertet rendeztem az ablak mögé :-) Ma reggel már kérdezték, hogy megöntöztem-e a kertet? :-))
Itt egy példa mivel foglalatoskodtam:

...előtte és utána...
Mindezt a fenti színekben + a fekete munkalapos verziók = 14 fotó...
PS a király :-)

2 megjegyzés:

Rita írta...

Ilyen konyhát én is elfogadnék :-D - minden tetszik rajta - a fal, a színek, az elrendezés, a szoba tágassága ;-) még egy kicsit "ritásra" szabnám, de tetszik - ez elmondható. Ja, igen és a grafikus is tetszik! Kimondottan ... :-)

robertfagyasblog írta...

:-)Hihi. Szóval a konyha és a grafikus is tetszik...Hmmm...Átadom mindkettőnek :-)