kedd, augusztus 06, 2013

IX. Szent Korona Ünnep Ipolybalogon

Vasárnap tartották 9. alkalommal Ipolybalogon a Szent Korona Ünnepet. A délelőtti szentmise után egész napos program szórakoztatta az ünnepségre látogatókat. 


A színpadon zajló programok mellett árusok árulták portékáikat, kézművesek foglalkozásai színesítették a programot.



A nagy meleg elől nemcsak a sátrak, hanem a templomban rendezett koncertek is menedéket adtak. Mi a késő délutáni orgona koncertre érkeztünk. 


Majd miután ennek vége lett a Kápolna-domb alatt felállított színpadhoz igyekeztünk és vártuk a Hooligans koncertet. Nem csalódtam. A fiúk pörgős zenéje felrázta a közönséget.

Következzen most néhány koncertfotó:


















Szép volt Ipolybalog! Köszönet! :)

5 megjegyzés:

Bacu írta...

Endi, szerelmem :P

Névtelen írta...

szép volt bár a nagy hőség ellenére kevesen voltak és a szervezésben is kitehette volna magát a házigazda jobban ,..............................................................................................ide lenne mit leirni

cibak írta...

Kedves "Névtelen"!
Nagy örömmel veszünk minden építő jellegű kritikát/észrevételt, ezért kérlek, írd le mi mindenre gondoltál. A jövőben szeretnénk jobban csinálni, ezért örülünk, ha felhívják a hiányosságokra a figyelmünket. Kívülről sokszor másképpen néznek a ki a dolgok. Ha nem itt szeretnéd leírni, akkor várom az észrevételeid a czibulyamark@gmail.com e-mail címre.

robertfagyasblog írta...

Endi? Dehát én Robi vagyok :) :P :D

Névtelen írta...

Nem volt semmi probléma a szervezéssel, Cseri Lajko mindig kihozza a maximumot, amit lehet és persze ameddig az a bizonyos takaró ér, addig lehet nyújtózkodni.

Üdvözlettel
Uniós Polgár