vasárnap, január 31, 2016

Ági & Bence házasságkötése

2015.szeptember 19-e. Ezen a kora őszi/késő nyári napon fogadott egymásnak örök hűséget Ági és Bence. A blogolvasók már találkozhattak velük itt, a blogon, hiszen készült róluk egy vidám, érzelmekkel teli fotósorozat, még jegyben járásuk idején. Öröm volt ismét velük lenni, házas életük kezdetén is (és még tovább, azóta is :) ). A kreatív fotókat a budapesti Iparművészeti Múzeumban készíthettük el. Ezután bőven maradt még időnk egy kis pihenésre, feltöltődésre az esküvő előtt. A nap Veresegyházon folytatódott, ahol fergeteges lakodalomnak lehettünk részesei.



 


 



 


 

 

 
  




 






 

 

  
 


 




 



 


 


 



 



 


 



  
     






 

 




 






 

  
 



 


   
 





Kedves Ági és Bence! 
Ezernyi vidám percet és hosszú közös életet kívánunk nektek!

2 megjegyzés:

C. J. Morel írta...

Fantasztikusak a fotóid, mint mindig. Újabban a képeidbe, mintha bezárnád a pillanatot. Nem csupán a puszta történést, hanem az örömöt, a felszabadultságot, a jókedvet, egyszóval az érzelmeket. Az egészet úgy foglalja magába, mint egy időmetszetet, és mindezt fantasztikusan képes visszaadni. A szemlélő nem csak látja a fényképet, hanem szinte érzi, mint ha ott lenne a történésben, mint ha egy láthatatlan ablakon keresztül szemlélhetné az elmúlt történések egy-egy szeletét. Egy varázslatos ablakot vagy képes nyitni a múltba, hogy újra és újra átélhesd azt, észrevehess valami újat, amit addig még esetleg nem vettél észre. Csak így tovább - gratulálok!

Robert Fagyas - Fotós írta...

:) Köszönöm. Végül is ez a fotózás lényege. A pillanat megörökítése. Már csak azt kell kiérezni, hogy melyik a a pillanat, amit érdemes megörökíteni. Melyiket érdemes elkattintani. Igyekszik az ember valami maradandót alkotni, ami valóban az emlékezetes pillanatokat őrzi.

u.i.: Elnézésedet kérem. Most találtam csak rá erre a hozzászólásra (ez is csak véletlen)