csütörtök, december 27, 2012

Karácsonyi műsor pillanatai Őrhalomból

Múlt héten vasárnap meghívtak Őrhalomba, hogy készítsek fotókat a Szent István király tiszteletére szentelt templomban, ahol karácsonyi műsort tartottak. Nem emlékszem mikor voltam utoljára ebben a templomban. Még nagyon kisgyermek lehettem. Jó volt újra itt lenni. Mivel kicsivel hamarább érkeztem, volt alkalmam elcsípni az előkészületeket is.   


A karácsonyi műsor szereplői voltak a Gyöngyösbokréta Hagyományőrző Kör, az Ifjúsági hittanosok,
László Péter költő, Menyhárt Éva és Táborszki Richárd (gitár), a ministránsok, az őrhalmi óvodások és iskolások valamint Vetter Anita kántor és a templom énekkara.

 

 
 A műsort követően a Szent István kápolna előtt gyülekeztek az emberek, ahol meggyújtották az adventi koszorú negyedik gyertyáját, majd egy kis frissítő melegítő ital várt mindenkit a Polgármesteri Hivatal előtt.Az ünnepség után készült a már említett panorámakép a karácsonyi pompába öltöztetett templom belsejéről.

4 megjegyzés:

plébános - Gyuszi atya írta...

a gömbös a legszebb :) príma!

Robi blogja írta...

:) Köszönöm :) Szeretem a 8-ast :)

palóc írta...

Robi! Örülök a szép képeidnek, különösen a panorámaképnek. Ha lehet Karácsonykor a legszebb! Boldog ünnepet Kedves Öcsém!

Robi blogja írta...

Én is boldog ünnepeket kívánok! Örülök, ha tetszenek a fotók. Igyekeztem szép képeket készíteni. Ahogy Gyuszi atya mondaná: "MIND" :)