szombat, november 16, 2013

A KoMod színházban fotóztam - PszichoAn(n)alízis

Egyik kedves ismerősöm - nevezzük Csabának :) - a minap rámszólt facebookon. Fotózásra kért fel. A PszichoAn(n)alízis című előadást kellet fotóznom. Csaba a darab rendezője. "A KoMod Éjszakai Színház csapata most Kosztolányi véresen komoly regényét, az Édes Annát boncolgatja „kicit cípősz” humorral, némi freudi pszichoAn(n)alízissel megspékelve.
Mennyit bír ki az ember, amíg teljesen elönti a fejét a vér? Mikor szólal meg az ösztönös belső hang: ölj vagy téged ölnek meg?
Csak tűrünk csöndben, hallgatunk szolgaként, hajbókolunk gyáván, képmutatóan az általunk képzelt és létrehozott hatalmak előtt. Aztán egyszer csak megtörténik a robbanás, a visszafordíthatatlan. Mindannyian Édes Annák vagyunk, robbanásra várva. "Tanusíthatom, hogy a fenti sorok nagyon beletaláltak abba, amit tapasztaltam míg fotóztam.

Sokat nevettem, mert jól meg van szórva poénokkal a darab, de voltak olyan jelenetek, amikor elborzadtam. A profi rendezés, a remek színészi teljesítmény és a kis színházterem intimitása nagy hatással volt rám. 
Szerintem mindazoknak is tetszett akik a nyilvános főpróbán voltak - vagy épp  a szombati premierre váltottak jegyet.

Egy élmény volt ott fotózni. Köszönöm a lehetőséget.   

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon megrázó darab.
gratula minden közreműködőnek.
ANNA: "nagyszinpad"

egy néző

robertfagyasblog írta...

Egyet értek!