szombat, március 22, 2014

CEWE fotókönyv döntő - Prága

1 nap, 3 főváros...
Az alcím jogos, ugyanis csütörtök hajnalban Ritával elindultunk Budapestről a Keletiből vonattal Pozson felé.

Ülünk a vonaton és kész...

 Pozsonyban a városi közlekedés rejtelmeivel és a 61-es busz útvonalával ismerkedhettünk meg. Már várt ránk a kisbusz, ami Prága felé repített minket. Buszra szállás előtt kaptam egy ajándékokkal teli Cewe táskát, amiben volt egy jegyzetfüzet, toll, kedvezményekre jogosító kuponok, egy USB kulcs és egy csoki fényképezőgép, csoki SD kártyával :).

... az ajándékok ...

Tudtam, hogy a Prága felé vezető út zötyögős, de a kisbuszban ez nagyon előjött. Helyenként brutálisan dübörögtünk :) De a gondolat, hogy Prága felé tartunk csökkentette ezt a kellemetlenséget.
Budapest-Pozsony-Prága...
Az Aquapalace Praha Hotelhez érve leszálltunk a buszról és elfoglaltuk a szobánkat. Nagyon szép és kényelmes szobánk volt.

... a hotel bejárata ...


... a szobánk ...

Még aznap este buszra szálltunk és Prága szívében a Kalich Színházban lehetőségünk volt a Maugli című musical megtekintésére. Mi úgy döntöttünk, hogy ezt az időt egy kiadós belvárosi sétával helyettesítjük. Jaj, nagyon élveztük kellemes tavaszi időben a belváros szépségeit csodálni.


Gyönyörű város. Olyan megunhatatlan. Sétáltunk a Károly hídon, meglátogattuk az Orlojt, söröztünk, fotózgattunk, fotózkodtunk, majd visszasétáltunk a színházhoz, hogy csatlakozzunk a hotelbe visszainduló társasághoz.Másnap reggel összeszedtük cuccainkat és egy bőséges reggeli után elinduntunk a CEWE főhadiszállása felé. A döntő a néhány méterre levő Peugeot szalonban volt. cAz autószalonban már asztalokon elő voltak készítve szavazásra a kinyomtatott fotókönyvek. 
Következett a szavazás, majd az eredményhirdetés. Nem én nyertem a versenyt, de a közel 3000 fotókönyvből 4. helyezést elérni úgy, hogy a zsűri szavazta be a fotókönyvemet, egyetlen magyarként, magyar nyelvű fotókönyvvel, szerintem szép eredmény. Majd a következőre jobban rágyúrok :)

... a három nyertes fotókönyv ...Gratulálok a nyerteseknek! Nagyon szép fotókönyveket készítettek.

A döntő után látogatást tettünk a CEWE FOTO nyomdájában. Láthattuk, hogyan készülnek a fotókönyvek, a keretezett képek és a többi termék.

Hazaindulás előtt még megvendégeltek bennünket. Ez után elbúcsúztunk és elindultunk Pozsony felé. Pozsonyba érkezve egy kis városi buszozás után, vonatra szálltunk és Budapest felé vettük az irányt. Egy "kis" késéssel ugyan, de szerencsésen megérkeztünk.
Prága-Pozsony-Budapest...
Ugyan nem volt nagyon hosszú ez a kirándulás, de nagyon jó volt újra Prágában járkálni, részt venni egy ilyen eseményen és feltöltődni kicsit.

... beléptetőkártyáink ...
Rita! Köszi a társaságot és a fotókat ;)  

Nincsenek megjegyzések: