vasárnap, június 14, 2015

Degeneráció – fotózás és szülinap a Komodban


A Komod Színház egy új darabja került a közönség elé. A darab a jelen időt, a jelen kor fiatalságát és annak viselkedését, életmódját, életvitelét mutatja be. Tele poénokkal, amit nem csak a mai fiatalok érthetnek. Igazán szórakoztató, vicces, ámde elgondolkodtató is egyben a mondanivalója. 
























Immáron sokadik alkalommal hívtak színházi darab fotózására. A Komod kicsi, ámde otthonos terei kellően ember közelivé teszik a fotózást. Egy-egy fotó kedvéért - talán furcsán hangzik - a színészek közé merészkedtem, hogy elkapjam a számomra megfelelő szöget, pillanatot a fotó elkészítéséhez. Távoli, nézőtéri képek készítésében Rita volt nagy segítségemre. Köszönet érte.

A korábbi előadásokon készült képeint díszítik a színház falait. Ez annyira jóóóóó ! 
.... bemerészkedtem a díszletbe előadás előtt - Rita lefotózta :) ...

A fotózás napján volt a szülinapom. A darab végén egy meglepetés várt, aminek indítványaért Ritának jár a köszönet. Heninek pedig a megszervezéséért :) A darab szereplői a meghajlás után elénekelték nekem a „boldog születésnapot” című dalt. Hát könnyek szöktek a szemembe...Nem mindennapos dolog az ember életében, hogy egy színház színész csapata kórusban kíván boldog születésnapot :)  Köszönöm :)  

Nincsenek megjegyzések: