csütörtök, május 07, 2009

MIDI billentyűzet

Szerintem már kiderült, hogy egy amolyan zeneőrült vagyok. Volt már egy postom a nyulnyom.com-on, ahol bemutattam a profi erősitőt, amivel "meghajtom" az otthoni hangfalaimat.
Most szeretnék itt bemutatni egy újabb zenélő szerkezetet. A kis ügyes kütyüt az M-AUDIO gyártja. Az M-AUDIO által gyártott termékek népszerűek a Mac felhasználók körében is. Ez a MIDI billentyűzet kompatibilis úgy a MAC OS-el, mint a Microsoft Windows XP-jével méghozzá plug-and-play szinten.A Keystation 49e magában foglal egy 4 oktávos normál méretű, nyomásérzékeny billentyűzetet. A kompakt billentyűzet USB port meghajtású, ezért nincs szükség külső áramellátásra. A legtöbb oktató és stúdió szoftverrel kompatibilis, így a Keystation 49e a tökéletes eszköz egy nagyszerű zenei mű megvalósításához.
Kezelése is egyszerű. Egyszerűen csak játszani kell rajta. Összességében véve, meg vagyok elégedve vele. Nem vagyok egy zongoravirtuóz, de egyszerű kedvcsinálásra és esetleges zeneszerkesztésre tökéletes. Szerintem jó befektetés volt. Egy kis bemutató, mit is alkottam ezzel a billentyűzettel. Katt ide!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Robi!
Jó ez a blog, különösen most nekem.Nagyon elakadtam a midi zenéléssel ha kérhetlek segítenél?
kapcsolat:msn: nagyjoci4@freemail.hu
e-mail ugyanez. Előre is köszi!