hétfő, május 11, 2009

Bëlga koncert - Padány

Szombat este (2009.05.09) jó kis bulizós programra volt kilátás. Már vártam. Bëlga koncert Padányban.Kedves ismerősimmel buszra szálltunk és kis várakozás után célbavettük Padányt, pontosabban a padányi kultúrházat. Attól tartva, hogy esetleg nem férnénk fel a buszra, időben kimentünk a megadott helyre, és hozzácsapódtunk a már ott várakozókhoz.
Hát meglepődtünk, mert attól tartottunk, hogy majd nagy nyüzsgés lesz a busz körül, de nem igy volt. Mi azért jól éreztük magunkat. A busz kényelmes volt és stílusosan Bëlga szólt :-)

Ahogy megérkeztünk még benyakaltuk a Jednotában vásárolt Becherovkát - ha már Bëlga koncertre mentünk - és felkészültünk a hangulatra...

Kinttartózkodásunk ideje alatt egész kellemes drum & bass zene hangjai szűrődtek kifelé bentről. Egész meghozta a hangulatot. Ahogy elnéztem mindenki rámozdult valamennyire a ritmusra :-)
"Hangulatfokozó folyadékunk" elfogyasztása után befelé vettük az irányt, hogy a megvásárolt jegyeinket beváltsuk a pénztárnál és cserébe egy karszalagot kapjunk, amire nagyon ötletesen egy taxiszolgálat telefonszáma volt rányomtatva. Leszűrtük a következtetést: Ez egy iggggggen jó ötlet. Plusz pont a szervezőségnek...
Egész szép kis tömeg gyűlt össze, mire "felcsendültek" a Bëlga koncert első hangjai. Megindultunk befelé, de valahogy fura volt az egész.
Poci, G és én a koncert hatása alatt
Egy koncerthangzásnak nem nevezhető "cincogás" jött a színpad felől, és három "árnyék" mozgott a színpadon. A színpad megvilágitása - miket irok? Olyan nem is volt, hogy világitás... Ami meg a hangosítást illeti az hallgathatatlanul gyenge volt. A szövegeket nem lehetett érteni, a zenét nem lehetett hallani... Szóval nagyot csalódtam. Még szerencse, hogy a hangulat ettől függetlenül jó volt.

Már nem is tudom, pontosan mikor jöttünk vissza DS-re.
Kihagytuk a buszt. Anna és Kisi voltak olyan kedvesek és hazaszállitottak hármunkat (Pocit, Bigyit, meg engem). Köszönet érte.

Beszámoló vége... :-)

6 megjegyzés:

Bigyor :) írta...

bizony az elején minket is zavart a Way-ival a rossz hangositas, viszont a Bechertöl sikerült olyan túlfütött, tudatmódosult hangulatba kerülnünk, hogy az elsö sorban ugráltuk végig a koncertet. Csak az a rohadt másnap ne lett volna :)

Robert Fagyas - Fotós írta...

:-) Hát látszott rajtad vasárnap a szombat este nehéz lenyomata :-)
De szerintem nem a pia, hanem a rosszul hangoositott koncert okozta a másnapot :-)

Bigyor :) írta...

kaposztalevest kellett volna ennem es nem lett volna semmi gond :)

Robert Fagyas - Fotós írta...

Pedig igazán nem mondhatod, hogy a Belga nem figyelmeztetett, hogy egyél kÁpOsztAlevest... Ja, hogy nem értetted a szöveget??? Hát azt én sem :-)))

Anna írta...

Szivesen, maskor is.
A koncert jozanul is lehangoló volt.
és ezen a képen se tetszem magamnak...

robertfagyasblog írta...

Kedves Anna! Ezen a képen nagyon helyeseknek tetszetek lenni :-) Csak nyugi!