kedd, június 14, 2011

Anna és Kisi lakodalma

Mint azt már említettem egy korábbi bejegyzésben, Szombaton (2011.06.11.) Öllős Anna és Kiss Tamás (Anna és Kisi) esküvőjére, majd lagzijába voltunk hivatalosak. 16:20 körül megérkezett értünk az SAD-s busz, ami már 40 perce tekergett a városban és szedte össze a vendégeket. Mi voltunk az utolsó páros, akit felszedett a busz. A Hotel Therma-ba igyekeztünk, ahol már egy állófogadás várt minket. Már Anna és Kisi várt bennünket a hotel teraszán, ahol már voltak vendégek, rokonok. Iszogattak, eszegettek. Mi is csatlakoztunk hozzájuk.

...a hotel teraszán
Nemsokára a vőfély (MC, avagy speaker....kinek hogy tetszik...) szólásra emelkedett és a násznépet a buszokhoz küldte, hogy elinduljunk az esküvőre. A templomhoz érve be is mentünk és vártuk, hogy elkezdődjön a szertartás.


...az esküvő és a gratuláció pillanatai...
Szép, egyszerű szertartás volt, amit a gratulációk követtek. Ez után ismét buszba ültünk, majd visszamentünk a hotelba, ahol a tányértördelés és söprögetés után már vártak minket a terített asztalok. Elfoglaltuk helyeinket és a pohárköszöntő után hozzáfogtunk az előételhez. A finom falatokat kellemes zenével fűszerezte a ForYou zenekar, akik minőségi hangzással és profizmussal végig kísérték az estét.

...háttérben a zenekar
A mennyei húslevest(kétszer is szedtem) a főétel követte (hatalmas tálakon érkeztek mindenféle és forma sültek...) A pincérek még betoltak egy hatalmas pulykát és svédasztalos fogadás vette kezdetét étel fronton. Volt ott még kirántott harcsa, káposzta és pörkölt...

...a pincérek kara
Külön helyen lehetett sört csapolni és röviditalokat fogyasztani, máshol bugyogott egy csokiszökőkút és volt süteményes és gyümölcsökkel terített asztal is. Szóval volt minden, amit csak kívánt a szem és a száj.

G, Janka, Bigyi, Poci és Rita
A hangulat nagyon jó volt. Pörögtek a fiatalok, idősebbek. Táncoltunk, mulattunk. Jól kiforgattam Annát (többször is).

...a menyasszonytánc pillanatai...
Anna egyszerűen szép menyasszony volt (igéző szempillákkal). Komolyan nagyon csinos volt. Kisi nek is nagyon jól állt a vőlegény szerep. Igazi fess (vő)legény volt :-)

...az ifjú pár
Valamikor reggel 5 körül értünk vissza és raktuk magunkat ágyba. Nagyon jól éreztük magunkat! Még egyszer köszönjük a meghívást és kívánunk Nektek, kedves Anna és Kisi sok boldogságot!

Nincsenek megjegyzések: