kedd, szeptember 20, 2011

Alufelni - vásár!!!

A jelenleg használatban levő DEZENT V-DARK alufelni garnitúrámat áruba bocsátom. Szinte Giorgio megvásárlása óta álmodoztam eredeti "Fiatos" alufelnikről. (Sajnos már nem fért bele a költségvetésbe...) Akkoriban sikerült jó áron találnom Győrben a Fiat szalonban. Csak azért hiúsult meg a vásárlásuk, mert a szalonban nem bíztak abban, hogy ha lerendelik a központi raktárból, másnap elmegyek és átveszem azokat... A bizalmatlanságuk miatt elcsúsztak az üzletről... De ez már a múlté. Azóta DEZENT V-DARK típusú felniken fut az autóm.

... a felnik az autómon ...
Pénteken (2011.09.16.) sikerült szereznem eredeti Bravo-s alufelniket. Sajnos idén már nem kerülnek fel az autóra, mert már hamarosan a télieket kell felrakni, de a következő szezonban már azokat szeretném felrakni. De mindenről a maga idejében...

... néhány fotó az Giorgioról és a felniről ...
Tehát eladó 4 darab DEZENT V-DARK 16" (4 x 100) ET 38 alufelni - amennyiben abroncsokkal érdekel valakit azokat is eladom (De abroncsok nélkül is eladó!). 205/55 R16 Pirelli P7-ek vannak rajta. Szerintem legalább 1 szezont még futhatnának (lehet, hogy kettőt is...). Az alufelnikhez adok még AEZ biztonsági csavarokat is ajándékba.

... kerékcsere előtt ...
A felnik idén futottak 2. éve az autón. Csak nyáron voltak használatban. Nagyon szépek (szerintem) Meg lehet nézni őket :-)

Amennyiben valakit érdekelnének a részletek a robertfagyas(a)gmail.com email címen elér.

Nincsenek megjegyzések: