hétfő, október 08, 2012

Osztálytalálkozó 15 év után

Egy hete szombaton (szeptember 29-én) középiskolás osztálytársaimmal osztálytalálkozót szerveztünk Losoncon. 5 éve találkoztunk utoljára. Jó volt újra látni az ismerős arcokat, akikkel 4 évig szinte nap mint nap találkoztunk.
... így heten maradtunk a végére ...
Próbáltuk úgy szervezni, hogy mindenkinek jó legyen, de kb. az osztály fele jött csak össze (sajnos).
Úgy éreztem az elején kicsit feszült volt a hangulat, de egy kis idő után feloldódtak az emberek. Volt még más furcsaság is, de azt inkább nem kívánom kifejteni (és ez most nem az osztálytársaknak szól)...
Remélem legközelebb többen leszünk! Aki nem volt, bánhatja :) Én nagyon jól éreztem magam, remélem a többiek is! 
 
Úgy volt, hogy ott alszunk, de aztán végül úgy döntöttünk, hogy haza indulunk. Én köszönöm minden kedves megjelent "ex" osztálytálytársnak a részvételt. 

Külön köszönet Moninak és Tibinek, hogy igyekeztek kézben tartani a találkozót megelőző eseményeket. Köszi a szervezkedésért. Remélem legközelebb is ilyen aktívan szervezkedünk majd! Hogy is beszéltük meg? Egy év múlva találkozunk???? :))))

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi a fényképeket! A furcsasággal kapcsolatban azt hiszem tudom mire gondolsz, de hát ezt el kell fogadnunk, hogy nem mindenkit érdekel ez már egyaránt....ěn is jól éreztem magam, és ha rajtam múlik jövőre szervezünk egyet ahová már remélem, hogy többen eljövünk! Tibi