csütörtök, április 10, 2014

Kampec 2 - folytatás


Vasárnap ismét fotózni hívtak a KoMod Színházba. Próba volt. Kijelenthetem, hogy izgalmasra és igencsak látványosra sikerült a Kampec második része - folytatása. 


Február 7-én mutatták be a Kampec első részét. 
A második rész bemutatója április 11-én és 12-én lesz látható








 









 

 




Aki még nem tudja miről van szó, annak itt van néhány sor a színház facebook oldaláról: 

"A Kampec egy színházi sorozat a vígjáték, a thriller és a krimi határán. A színházba járó közönség előtt nem ismeretlen a színházi sorozat műfaja, a Gondnokság a Katonában két évadot ért meg, a Művház a Jurányiban jelenleg is nagy sikerrel fut.
A Kampec története egy hullaházban játszódik, ahol különféle rejtélyes ügyek történnek. A szereplők groteszk figurák, akiknek megvan a saját bajuk, stich-jük. A történet fő szála egy sorozatgyilkosság, és emellett minden epizód egy önálló történet, sok fekete humorral és abszurd helyzetekkel.
Minden halottnak van valamilyen elrendezetlen ügye, melyben csak Mamma (Andresz Kati), a halottlátó takarítónő segíthet, aki remekül ért a holtak nyelvén. Az ügyek elrendezését azonban megnehezíti Timi, a korrupt rendőrnő és Csabi, a hentesből átképzett boncmester . A második epizódban bizonyossá válik, hogy az ide szállított hullák között összefüggés van, és mindannyian egy sorozatgyilkos áldozatai. Az ügyeket bonyolítja, hogy Timi felsőbb utasításra rendszeresen meghamisíttatja a bizonyítékokat Csabival. Bár Timi próbálja az ügyeket eltussolni, ám az ott dolgozókat egyre inkább érdekli ez a sorozatgyilkosság, és egyre inkább erősödik a gyanú, hogy valaki közülük többet tud a kelleténél... És Csehov óta tudjuk, ha egy pisztoly van a színpadon, az előbb-utóbb elsül...
A Kampec epizódjai önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat, így az sem fog csalódni, aki a második résznél kapcsolódik be a történetbe."

Tényleg nagyon jó lesz :)
Rita! Köszi a fotózást :)

Nincsenek megjegyzések: