hétfő, június 01, 2009

Falunap - Szécsénykovácsi 2009

Május 30-án Szécsénykovácsiban falunapot tartottak, amit most összekombináltak a minden évben megrendezendő lóversennyel. Sajnos az időjárás nem volt kegyes a szervezőkhöz, így értelemszerűen a nézelődőkhöz sem.
Már-már elmondható, hogy tradícionálisan esik az eső, ha Szécsénykovácsiban lóverseny van. Most is így volt. A kétnapos lóverseny szombati napján én is részt vettem. Pontosabban meglátogattam (kétszer is...). Találkoztam néhány ismerőssel, beszélgettünk, megnéztem hogy veszik az akadályokat a pacik, majd egy rövid hazalátogatás után újra visszatértem a helyszínre, ahol épp akkor lépett színpadra a Unique zenekar. A koncert jó hangulatú volt. Völgyesi Gabi, a "Unique hangja" próbálta bevonni a közönséget, kisebb-nagyobb sikerrel :-)
A koncert után, koncert következett. A P.UNICUM zenekar lépett fel. És olyan zenekarok dalait idézték fel, mint az Illés, az LGT, a Beatrice, stb. Szerintem egy jól megszervezett falunap volt ez a szombati. Remélem legközelebb az időjárás is kedvezni fog a szervezőknek!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon erdekes, koszonom

Névtelen írta...

Helyes a dörgés, látom ott lobog a magyar zászló. Isten éltesse ezt a falut!