kedd, április 27, 2010

Hétvégi beszámoló: Noji-Noji-Noji...! :-)

Péntek délután - most már elmondhatom, hogy szokás szerint - haza indultam. Kellemes utam volt, nem siettem. Megálltam egy kis időre Ritánál.

Nem maradtam sokáig, mert szombat reggel hivatalos voltam Inámba, pontosabban Ipolynyékre. Bérmálkozás volt. Rita, Orsi (ő bérmálkozott), Nóri (ő Orsi anyukája) és én Giorgioval mentünk. Nagyon szép idő volt. A ünnepi mise után fotózkodás vette kezdetét :-),

a keresztlány és a keresztanya
a szertartás
majd visszatérve Inámba az ünnepi ebéd. Fúúúú, hogy mennyi minden volt az asztalon :-)) Az az ízkavalkád... Nyammmmm! Közben újabb személlyel bővült az asztalnál ülők száma. Orsi hugicája egy édes szőke tündér Kamilla érkezett, pontosabban hozták :-)
Már a menüsor első részénél elég lett volna az ételek sokaságából. Szerencsére :-) megszakítottuk, tettünk egy egészségügyi sétát és megnéztünk egy esküvőt :-)

A séta után egy kis udvaron üldögélés, beszélgetés, Bordival játszás, fényképek visszanézése volt terítékem... Majd folytatódott az ünnepi ebéd (uzsonna, vacsora) :-))) Az asztalnál a jó hangulatot többek között Kamilla garantálta :-)
Másnap templombúcsút ünnepelt Inám. Ismét hivatalos voltam :-) Reggel sikerült majdnem elkésnem a miséről... Elnézést kérek érte - utólag is! Elszámoltam magam kicsit.

Az ünnepi misét ünnepi ebéd követte, ahol újra megtelt az asztal minden jóval :-) Közben a helyi focipályán labdarúgó mérkőzés kezdődött, úgyhogy az ebéd utáni séta célpontja a focipálya volt.
Sajnos ez a hétvége is nagyon gyorsan eltelt. Nagyon jól éreztem magam. Még Kamillával is összehaverkodtam :-) Sajnos vasárnap délután aztán vissza kellett indulnom.

Még egyszer köszönet a meghívásért. :-)

1 megjegyzés:

Csiba Mátyás írta...

Milyen kicsi a világ, kérdezd csak a lyányokat!