kedd, május 18, 2010

31...

No, ez is megvolt. Pénteken betöltöttem :-) Ilyen sem lesz már többet az életemben :-)) Nem nagyon kedvelem a nagy felhajtásokat, inkább kerülöm. Ha már valamit mégis "kötelező" csinálni, hát az is csak családi körben történjen.

Ez a csomagolás rejtette a Ritától kapott inget :-)
Kollégáim itt a munkahelymen felköszöntöttek. Csütörtökön Poci és én "át autóztunk" Győrbe (...mert Pocinak autókázhatnékja volt... ez volt a beetető szöveg...:-))) ). Mindenesetre jókedvben telt az út. Mivel biztosra akartak menni, Pocira bízták, hogy elcsaljon bevásárolni. A győri Árkád volt a cél. Nézelődtünk mindenfelé, majd sok keresgélés után a C&A-ban kötöttünk ki és egy nadrág+póló+ing lett véve nekem. Ha már ott voltam vettem még egy nadrágot magamnak is :-))) Örültem a vásárfiának.
Péntekre sütit rendeltem a kollégáknak, majd ebéd után haza indultam. Ritánál megálltam. Megálltam, hogy elraboljam :-)) Mielőtt autóba ültünk volna, hogy elinduljunk hozzánk meglepetés várt. Rita és anyukája átadták a szülinapi ajándékaikat. Kaptam parfümöt, testápolót és egy nagyon szép inget. Rita még egy tortát is készített nekem.
Csak lestem :-))) 3 tortát kaptam. Egyet anyukámtól, egyet Ritától, és egyet nagymamámtól.

Tortáim... nagyon finomak voltak. Köszönet értük
Haza siettünk, vacsiztunk, majd a torták megvágása után a faluban rendezett MKP-s műsorra siettünk. Kellemes, jó hangulatú műsor volt.

Fényképek a péntek esti MKP-s szórakoztató estről...
Ennek a rossz időjárásnak köszönhetően másnap egy kisebb sétán kívül az esőben, nem voltunk sehol. Pihentünk, játszottunk... A lényeg, hogy együtt voltunk.

Hétvégén lagzizunk. Már nem is emlékszem, mikor voltam legutóbb lagziban... Remélem, jó lesz ! :-)
Köszönöm a sok-sok jókívánságot és a kedves ajándékokat mindenkinek.

4 megjegyzés:

baowah írta...

isten eltessen.
hetvegen mi is lagzizunk.

Robi blogja írta...

Köszönöm. Sok boldogságot Nektek!!! Gratulálok

GR írta...

Boldog szülinapot. Erőt, egészséget és számtalan örömteli pillanatot.

Robi blogja írta...

Köszi Robi :-)