hétfő, szeptember 13, 2010

Miénk volt a moziterem...

Pénteken elmentünk moziba. Gondoltam, hogy nem lesz teltház, mivel az első vetítésre mentünk, ami 15:30-kor kezdődött. Vettünk jegyet, pattogatott kukoricát, vizet és a felső terembe siettünk, hogy legyen helyünk :-). Találtunk is helyet a leghátsó sorban :-))) No, jó.... A lényeg, hogy ketten ültünk a teremben. Olyan otthonos volt az egész. Rita, én és a film (és a mozigépész).
És hogy mit néztünk meg?
A Nagyfiúk (Grown Ups) című szinkronizált, amerikai vígjátékot.

Íme a rövid tartalom:
Az öt egykori jó barát (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, és Rob Schneider) harminc év után kedvenc kosárlabda-edzőjük temetésén találkozik újra, s ha már így együtt vannak, együtt is maradnak hétvégére. Méghozzá edzőjük tóparti házban, ahová feleségük (Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph) és gyermekeik is elkísérik őket.
A csapat most is a régi formáját hozza: a bulizás, egymás ugratása együtt a legjobb, hiszen a kor amúgy sem számít, ha egy kis őrültködésről van szó. Meg is próbálják bebizonyítani gyermekeiknek, hogy szórakozni a nagy öregek módjára is lehet.

...és egy kis előzetes:

Jó kis film volt. Igazán jól éreztem magam. Csak tessék megnézni! :-)))

3 megjegyzés:

Rita írta...

Szeretem a balassagyarmati mozit. Olyan otthonos ... és még a hátsó sorban is van hely ... és nem ülnek előtted 2m és 3 cm-es embekék :-) a film jó volt, vicces volt, viszont volt mondanivalója! Kettesben, egy moziban hmm. . . mit csináltunk volna, ha uncsi a film ??? :-P

robertfagyasblog írta...

...majd egyszer elmondom, mit csinál(hat)tunk volna... :-)))

Rita írta...

nekem is vannak ötleteim ... :-)