csütörtök, július 12, 2012

VOLT Fesztivál 2012-ben...

2012-ben is ellátogattunk Sopronba, hogy részesei lehessünk a VOLT Fesztiválnak. Mint már korábban is leírtam úgy döntöttünk VOLT különvonattal utazunk Sopronba. A keletiből (Bp) indult a vonat, ami nagyon gyorsan megtelt fesztiválozókkal. Izgultam - ezt be kell ismernem :) Így visszagondolva viszont óriási élmény volt, hogy így utaztunk fesztiválozni :)
Jó hangulatban, másokon (néha magunkon) jókat röhögve utaztunk a vonaton. Megérkezve Sopronba Voltos buszra szálltunk és így igyekeztünk a kemping és a fesztivál felé.

Megérkezve beváltottuk jegyeinket karszalagra, majd a bejárat felé vettük az irányt, ahol egy kis csomagvizsgálat után bejutottunk a fesztivál területére. A bejáratnál megvártuk Pocit és Bigyit, akik "kisebb" probléma megoldása után segítettek nekünk megtalálni első közös "házikónkat". Kipakoltunk és a csapat nekivágott a fesztiválnak, ill. a terep felderítésének.
A nagy melegben az ember kívánta a folyadékot = sok sört megittunk :) Az otthoni finomságok elfogyasztása után, ettünk finom füstölt-grillezett sajtot, meg piadinat, meg lángost és hot-dogot :) Nyami :) ....és az a sok pástétom.... :))))
Koncert koncert hátán. Ugyanez elmondható az emberekről is :) Úgy gondolom a képek magukért beszélnek. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam. Remélem a többiek is! :) (Megj.: Igen, a többiek is nagyon jól érezték magukat! :) ) A végére már nagyon meleg volt, de egy nap a sörök mellett még egy kis, kb. 5 percig tartó, gyenge eső is hűtötte a levegőt.
Az élményeket, koncerteket, bulikat, röhögéseket felsorolni nem is lehet, megmaradnak szép emléknek és a fotók, melyek ide nem kerültek fel, megmaradnak, hogy hátralévő életünkben nagyokat nevessünk rajtuk/magunkon! :)
A búcsú Soprontól vasárnap reggel, nagyon NEM tetszett. A hangulat nyomasztó volt ... sok sátor már eltűnt, nem dübörgött a zene, az árusok jó része is eltűnt már, az emberek pakolgattak, búcsúzkodtak új barátaiktól, csomagolták el sátraikat, és az arcok ... mindenki szomorkodott kicsit és nem hittük el, hogy már is vége annak, amit annyira vártunk és ahol annyira jól éreztük magunkat. Még maradtam/maradtunk volna egy-két napot! Talán majd jövőre :)

Köszönjük Sopron, köszönjük VOLT. Igazán jó volt :) ... és nem utolsó sorban köszi Poci, Bigyi, Peti :)

U.I.: Puszi a csilcsapfüzikéknek, kik pótköltésüket jó hangulatban végezhették ... We love VOLT, we love nature. :) ezzel búcsúzunk ...

Nincsenek megjegyzések: