péntek, március 08, 2013

Fagyas Róbert nyertes fotója Budapesten lóg ...

(bejegyezte: Nagy Rita)
 
„Mi a jazz? A válasz fényképekben is megadható." (Eifert János, fotóművész, a zsűri elnöke)
A kiállítás egyik része,  Robi nyertes fotójával.
Kedden (március 5-én) került sor a Swing Jazz Kultúráért Alapítvány által meghirdetett, Fotópályázat a Jazz Jegyében című pályázat legjobb műveiből rendezett kiállításra, a budapesti Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériájában. Mivel Robi kategóriagyőztes, Impression c. fotója is kiállításra került, mi is részt vettünk a megnyitón. A kiállítást Kotsis Ágota, a Nemzeti Táncszínház program koordinátora, Benkó Sándor, a Benkó Dixieland Band vezetője nyitotta meg, majd Eifert János, a pályázat szakmai zsűrijének elnöke a fotóművész szemszögéből értékelte a képeket.
Videó a megnyitóról és a képek értékeléséről: (Robi fotójának értékelése 27:20 -tól, majd érdemes tovább nézni, mert pár másodperc múlva -28:40- Robi is beszél a videón): KATT!
Még több kép itt: KATT!
Nagyon sok érdeklődő gyűlt össze a megnyitón.
A Jazzfotók kiállítás egész márciusban megtekinthető a Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériájában, ingyenesen látogatható hétköznap 11:00 – 18:00 között és hétvégén 13:00 és 18:00 között, illetve az előadások végéig.
Helyszín: Nemzeti Táncszínház, Kerengő Galéria, 1014 Budapest I., Színház u. 1-3.


 Gratulálok Robi! Sok - sok kiállítást kívánok még Neked! Büszke vagyok Rád, örülök, hogy részt vehettem veled a kiállítás megnyitóján Bánkon és most Budapesten is! :)
Hazafelé sétálva ...

3 megjegyzés:

robertfagyasblog írta...

Köszi a blogbejegyzést és a gratulációt is :)

Bacu írta...

Örülök, hogy megismertelek Titeket :)

robertfagyasblog írta...

:) Mi is örülünk, hogy megismerhettünk személyesen is. Remélem mihamarabb újra összefutunk! Fotózunk vagy fotózkodunk :)