csütörtök, június 27, 2013

Renczésék Budapesten

Nem ma történt, de nem is olyan rég, hogy *Bigyi + *Poci = Renczés házaspár Budapestre kirándult. Úgy voltunk megegyezve, hogy nálunk ebédelnek és együtt töltjük a napot. Így is történt. Mi készülődtünk (Rita konyhatündérkedett én segédkeztem), Ők meg érkeztek :) A lakás feltérképezése után ajándékcserebere következett. Ekkor adtuk át a már korábban emlegetett nászajándékot

Rita kreált egy kérdőívet, ami Poci és Bigyi elé lett téve, hogy azt kitöltsék. Ötletek voltak rajta, hogy mi mindenhez volna kedvük az alatt az itt töltött pár óra alatt. A kérdőívek kiértékelését nagyon finom ebéd  követte. Közben borozgattunk és jókat röhögcséltünk. Terveztük a délutánt.
 
Ebéd után nekindultunk a városnak. Sétáltunk, beszélgettünk. Volt fagyizás, sörözés, lépcső mászás a Szent István bazilikában, kupolaséta, ...
 




... a bazilika előtt, felett ...

... majd liftezés lefelé, fotózkodás, fröccsözés, majd 2-es metrózás :)

... mindenhol ... Budapast felett és alatt ...


Fröccsözés a zuhogó esőben a Fröccsteraszon :)

Eléggé furcsa felhős idő volt, ami a végére ki is bontakozott és egy városáztató zuhé következett, amit a Fröccsteraszon vészeltünk át :) Mi jól éreztük magunkat. Remélem Poci és Bigyi is! (Bár a kis kirándulást követő napokban érkezett email alapján jól érezte magát a Renczés házaspár is)

U.i.: Most látom csak, hogy az utolsó fotón egy doboz cigi és egy öngyújtó csapódott hozzám... Pedig én nem is dohányzom :)

--------------------------------
*Bigyi - Tibi
*Poci - Sziszi

4 megjegyzés:

Bacu írta...

OOO, liftes kép nagyon cuki :)

robertfagyasblog írta...

:)

Névtelen írta...

Helló. Azt szeretném kérdezni, hogy a kereteket ps-ben vagy esetleg más programban csinálod?

robertfagyasblog írta...

Szia Kedves Névtelen :) Egy egyszerű program segít benne, hogy ilyenek legyenek a keretek. Dobj egy email-t (blogon baloldalt felül van email cím) és megírom :)