Referenciák

Bútoros látványterv - Nhome Bútor

Egy csepeli bútorbolt külső látványtervét készítettem elő nemrég, ami azóta már teljes gőzzel üzemel. A látványtervek alapján elkészült az üzlet külső dizajnja: ablakok, külső logók, feliratok. 

... a látványterv ...

... és a megvalósított projekt ...

A külső dekoráció megvalósítása a tervek alapján nagyon jól sikerült. A leadott anyagokkal jól dolgozott a kivitelező. Szépen megvalósította a terveket.Magnetta - próbamunka


Mivel grafikusi pozíciót, munkát keresek, az egyik céghez próbamunkára készítettem grafikákat a kiírt feladat szerint. 

Első feladatként egy elképzelt élelmiszer kiskereskedelmi vállalat házhozszállítási szolgáltatásának reklámgrafikáját kellett kivitelezni. A grafika feladata az volt, hogy a vásárlók ösztönözze házhozszállító vásárlásra. Online és nyomtatott reklámot kellett készíteni, majd a kiszállító járműre is tervezni kellett egy vizualizációs grafikát. A próbamunka ezen része így sikerült:


 ( A feltüntetett telefonszám, email cím, web cím fiktív!!! )

Második feladatként az állást meghirdető cég cégarculati megjelenését, képi társítását kellett grafikába önteni egy szlogen köré építve. A szlogen így hangzott: “Vonzó ötletek – vonzó megoldások”

A második feladat megoldásaként született a következő grafika:

Tabló a végzősöknek 2014-ben


Úgy mint múlt évben is, 2014-ben is készítettem tablót. A nyomtatáson kívül minden folyamatot én vittem véghez. Egyeztetés után a fotózás következett. Készültek tabló fotók és közös képek is. 


Elmondhatom, hogy a fotózás nagyon jó hangulatban folyt. A végzősök partnerek voltak minden őrültségben, kaphatóak voltak mindenre. Így készültek a következő képek isA tabló grafikájának megszül(et)ése kicsivel nehézkesebb dolog volt. De végül sikerült közös nevezőre jutni és megszületett.

... a tabló grafikája ...

... és a tabló már bekeretezve ...


M4-es metró képek az ISSUU-n

M4-es metró válogatás lapozható verzióban:


VeszprémFest - póló grafikák

VeszprémFest facebook oldala versenyre hívta a grafikusokat. Pólók grafikáját kellett elkészíteni. Én is készítettem néhány tervet. 


Hogy mi lesz az eredmény? Majd eldől...

Pólókat terveztem

Néhány hete a facebook-on láttam egy póló tervező felhívást VOLT FesztiválSziget és Balaton Sound témában. Én is küldten néhány verziót, hátha valamelyik elnyeri benyújtott terveim közül az elbírálók tetszését. Nem akartam eltúlozni és a nagyon bonyolult mintákba elveszni. Ilyen tervek készültek:

Először a férfi és női pólók tervei:
 
 

 
 

 
 

...aztán a kapucnis pulóverek:

  

 

 

Reklámok, hirdetések a szépség és egészség jegyében...

Készült néhány grafika, banner, hirdetés facebook-ra, webre egy szépség- és egészség központ részére. Íme néhány példány különböző alkalmakra. A téma és a szöveg valamennyire adott volt. Ezekből kiindulva készültek a grafikák.
  
 Autófólia terv - EU-SOLAR

Készült néhány autó típusra autófólia terv egy napelemekkel foglalkozó cégnek az EU-SOLARnak. Mivel minimalizálni kellett a kiadásokat, így csak minimal design készült:

Meglepkék logó terv és egyéb

A meglepkék.hu "élményszervező vállalkozás" meghirdetett egy logópályázatot, hogy a meglévő logójukat lecseréljék, frissítsenek a céges arculaton. Erre a pályázatra én is küldtem egy logó és arculat tervet - logót, borítékot, levélpapírt, névjegykártyát... A cég eredeti logója így néz ki:
Ebből születtek az én verzióim is. Sajnos nem nyertek, de mint referenciát ide a blogra kirakom:
 

... aztán a kiírók kérésére változtattam a színeken és megfordítottam a lepkémet:
 

Hirdető plakát a Domonkos Nővéreknek - Adventi lelki nap

Úgy tűnik elégedettek a plakátok terveivel a Domonkos Nővérek :) - Egy újabb hirdető plakát tervének elkészítését bízták rám. A következő plakát készült:


A MTA CSFK logójának megtervezésére tett kísérletem

A Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont szintén közzétett egy pályázatot logójuk megtervezésére. Ezt már tudom, hogy nem nyertem meg, mert visszajeleztek. De itt azért megmutatom, mit is készítettem:
... a logó ...
... a színkódok és a fekete-fehér verzió ...
Hogy melyik logó nyert, az még nem derült ki számomra, mert az oldalukon semmi változás nem történt, azóta sem, hogy meghirdették a logópályázatot...

Hirdető plakát a Domonkos Nővéreknek

Kaptam egy felkérést a Domonkos Nővérektől - pontosabban Andrea nővértől :) - hogy egy hirdető plakát tervét készítsem el. A kérésnek eleget téve a következőt alkottam:


Natura 2000 Cluj Kolozsvár - logópályázat

Egy Kolozsvár környéki természetvédelmi projekt is logópályázatot hirdetett, melyre szintén küldtem néhány logó verziót:


Alaksori logótervek

Egy szórakozóhely logópályázatára küldtem néhány logóverziót, logótervet. Hogy hogyan szerepelnek majd, arról később beszámolok. Tehát a logók:


Elsőáldozás Kelenyében

Maradt még egy kis bepótolnivalóm. Még májusban fotóztam egy elsőáldozást Kelenyében. Ezekből a fotókból készítettem egy kis összefoglalót.

... Készítettem borítót is a fotókat tartalmazó DVD-nek ... 


Két iroda fotói


Egyik (volt)osztálytársam megkért, hogy készítsek néhány fotót két kiadó üresen álló irodáról. Ha jól tudom azóta már nem üresek :)
Ilyen képek készültek: 


Honeymoon a VOLT-on

A Volt Fesztivál előtt egy nappal Bigyi megkért, hogy készítsek egy grafikát, amit pólóra nyomatnának és a Fesztiválon hordanának, mint nászutasok. Nem sokáig ültem a dolgon, mert még nyomtatni is kellett. Elkészítettem hát a következő tervet, előkészítettem nyomdába és elküldtem véleményezésre. Csont nélkül átment :)
A nyomtatást Kiss Gábor (Golyó) készítette. A VOLT-on a főszervezők is felfigyeltek a házaspár érdekes pólójára. Kitették a hivatalos facebook-os oldalukra. Van like rajta bőven :)

 


VOLT Design pályázat 2013

A VOLT Design pályázatot hirdetett pólók megtervezésére. Kaptam az alkalmon és én is küldtem be néhány tervet. Lehet, némelyik szokatlan és rendbontó, de az én ötletem. Itt vannak a pályázatra küldött grafikák:

 

 

 

 

Egy beszédes zsiráf

Egy kreatív ügynökség álláshirdetésére készült a lenti grafika, vizsgamunkaként. A feladat az volt, hogy a cég weboldala alapján készítsek egy grafikát, ami a céget jellemzi. 
... kreáltam egy "beszédes zsiráfot"...
Mivel már egy ideje várakozom visszajelzésre várva, gondolom nem én kaptam a grafikusi állást... Én kreáltam, az én zsiráfom, itt a helye a blogon.

 

 

Nászajándék Bigyinek és Pocinak

Az eredeti ötlet nem az enyém volt. Sőt először úgy indult, hogy valahogy majd lemásolom, de a végén engedélyt kértem a szerzőtől, átrajzolzam az egészet és még ki is bővítettem Rita ötletei alapján. Így hogy nem csak "elloptam", hanem vonaltól vonalig én rajzoltam (át) vektoros grafikának, egy kicsit a magaménak is érzem .

Elvittem kinyomtatni, majd kerítettem neki egyszerű pappintós képkeretet. Ezt adtuk nászajándékba és még... 
... a történet előzményeként még meg kell említeni, hogy én készítettem az esküvői értesítőket - pontosabban azok terveit - és a boros üvegek cimkéiért is én voltam a felelős.  Az értesítőkből készült szlovák és magyar verzió is. Élveztem a tervezését, mert az alap motívum -  a magyar népmesék motívuma - formázásán túl saját ötleteket is belevihettem  - Rita itt is segédkezett :) Remélem tetszett mindenkinek! 


Szóval ezek lettek a nászajándékaink :) Sok boldogságot kívánunk még egyszer és gratulálunk Nektek!

Rita és Robi :)

 

 

Tablók a végzősöknek 2013-ban

Két felkérést kaptam szinte egyszerre, hogy készítsek tablókat idén végzős osztályoknak. Az egyik felkérést az ipolyvarbói Mikszáth Kálmán Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskolából a másikat az ipolynyéki Balassi Bálint Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskolából kaptam. A tablók elkészítését fotózás előzte meg, amit a helyszínen oldottunk meg mindkét esetben. A fotózások jó hangulatban folytak mindkét helyen.

 ... az ipolyvarbói végzősök tablóképei...

... ők pedig az ipolynyéki végzős osztály ...

A diákok nagyon aranyosak voltak és együttműködők. Igaz az elején kicsit kérették magukat, de a végére belejöttek :)

A tablók terveinél mindkét esetben volt alapötlet, amit a végzős osztályok találtak ki. Ezeket aztán én finomítottam és készítettem el a grafikákat. Majd mikor meglett a végső verzió, előkészítettem nyomtatásra.

 ... az ipolyvarbói végzősök tablója ...
 ... ez pedig az ipolynyéki végzősöké ...

 

Fotópályázat az ÚJ SZÓ-ban

Az Új Szó a napokban meghirdetett egy fotóversenyt három kategóriában:
- Otthon a legjobb
- Lendületben
- Más szemszögből

 
Tekervényes
Néhány napja kaptam egy email-t, hogy az egyik kategóriát megnyertem :) A "Más szemszögből" címűt. De ahogy látom a másik "Lendületben" kategóriában is 3. helyezést értem el. Nagyon megörültem az email-nek, főleg hogy az ujszo.com szerint több mint 300 kép érkezett a versenyre.
Falra fel
Örülök a helyezésnek és a nyereménynek is. Végre lesz egy szép fotókönyv, amelyben a kinyomtatott fotóim lesznek.

Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki nevezett a versenyre, azoknak meg különösen, akik helyezést is értek el. Szóval: GRATULÁLOK!

 

 

Rólam írták...

Egy pályázatra küldtem grafikát, amire a facebook-on lehet szavazni a galocaffe oldalán. A pályázat kiírói naponta kielemzik a pályműveket. Most az enyém is sorra került. Idézem a szöveget a facebookról:
"Fagyas Róbert pályaműve!

Ma 3 pályaművet osztunk meg mivel tegnap nem osztottunk meg egyet se - be kell hozni a lemaradást -

Tudjuk tudjuk.. az öndicséret büdös :) A verseny kiírásakor megmondjuk őszintén csak azért tettük be a - Galocaffe kategóriát - mert kíváncsiak voltunk, hogy mégis miket fognak küldeni.. némi rosszindulattal.. :)

Ezzel szemben érkezett egy olyan mű Róbert pályaműve.. ami minden várakozásunkat felülmúlta és bekerült a legjobb 15 közé. Noha nem az miatt, hogy rólunk készítette hanem maga az ötlet miatt.. szerintem tökéletes:)

Róbert megígérjük, hogy nem fogjuk a művedet felhasználni, viszont az biztos, hogy eltesszük a "Galocaffe nagymappába" ahol azért megőrizzük! :)

Köszönjük szépen a zseniális alkotást!"

 ... elpirultam :)

 

 

Osztálytalálkozó volt - meghívó

Hétvégén Ritaék osztálytalálkozója zajlott. Mikor megkezdődtek az előkészületek, megkértek, hogy kreáljak egy emailben szétküldhető meghívót. Kreáltam. Most, hogy már az osztálytalálkozó után vagyunk megmutatom, hogy sikerült a grafika. Valahogy így:

 

VOLT-os a húsvét... :)

Rita felhívta a figyelmemet, hogy a VOLT Fesztivál hivatalos facebook-os oldalára kikerült egy felhívás, hogy mivel a grafikusuk szabadságol, húsvéti grafikákat lehet küldeni. Készült is egy gyors grafika, ami a facebookos oldal profilképe lett :)

... a profilkép ...


... és ahogyan a facebook-on volt elhelyezve ...
Örülök, hogy egy ilyen kis aprósággal hozzájárulhattam a húsvéti hangulathoz :) Rita, köszi az info-t :)


Ismét zenélgettem...


Ez a feldolgozás nem jött volna létre, ha nincs Erzsó. Ő kért meg, hogy az alapiskolások március 15-i műsorához készítsek egy zenei alapot. Egy "kicsit" más lett, mint az eredeti :) Valahogy így hangzik:

A dalt eredetijét Szvorák Katalin énekli, Szerzői: Virág László és Szüts István. A dal címe: Fohász

Itt ez eredeti videója:

Igen egy "kicsit" más, mint az eredeti... de az enyém... :)


Fagyas Róbert nyertes fotója Budapesten lóg ...

(bejegyezte: Nagy Rita)

„Mi a jazz? A válasz fényképekben is megadható." (Eifert János, fotóművész, a zsűri elnöke)
A kiállítás egyik része,  Robi nyertes fotójával.
Kedden (március 5-én) került sor a Swing Jazz Kultúráért Alapítvány által meghirdetett, Fotópályázat a Jazz Jegyében című pályázat legjobb műveiből rendezett kiállításra, a budapesti Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériájában. Mivel Robi kategóriagyőztes, Impression c. fotója is kiállításra került, mi is részt vettünk a megnyitón. A kiállítást Kotsis Ágota, a Nemzeti Táncszínház program koordinátora, Benkó Sándor, a Benkó Dixieland Band vezetője nyitotta meg, majd Eifert János, a pályázat szakmai zsűrijének elnöke a fotóművész szemszögéből értékelte a képeket.
Videó a megnyitóról és a képek értékeléséről: (Robi fotójának értékelése 27:20 -tól, majd érdemes tovább nézni, mert pár másodperc múlva -28:40- Robi is beszél a videón): KATT!
Még több kép itt: KATT!
Nagyon sok érdeklődő gyűlt össze a megnyitón.
A Jazzfotók kiállítás egész márciusban megtekinthető a Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériájában, ingyenesen látogatható hétköznap 11:00 – 18:00 között és hétvégén 13:00 és 18:00 között, illetve az előadások végéig.
Helyszín: Nemzeti Táncszínház, Kerengő Galéria, 1014 Budapest I., Színház u. 1-3.


 Gratulálok Robi! Sok - sok kiállítást kívánok még Neked! Büszke vagyok Rád, örülök, hogy részt vehettem veled a kiállítás megnyitóján Bánkon és most Budapesten is! :)
Hazafelé sétálva ...

 

Egy újabb kiállított képem Budapesten

Nagyon sok szép fotó mellett egy újabb képemet állítják ki Budapesten. A Fővárosi Önkormányzat Városligeti Műjégpálya által meghirdetett „ Az én Városligetem” című fotópályázatra beküldött fotóim közül kiválasztottak egyet.  

Hirtelen egy "kétsoros" sikeredett nagy örömömben:

"Nekem ez nagy megtiszteltetés és nagy öröm. 
Ezért csak annyit írnék hozzá: Köszönöm..."
(én)
Ezúton gratulálnék a nyerteseknek és azoknak a versenytársaknak is, akiknek szintén kiállítják a fotóit :)

 

 

Kiállítás megnyitó és díjátadó Fagyas Robival

(a bejegyzést és a fotókat készítette: Nagy Rita)

A SWING JAZZ KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY fotópályázatot hirdetett, melynek célja az volt, "hogy felhívja a figyelmet a jazz értékeire, a Bánki Louis Armstrong Jazzfesztivál kulturális, művészeti és természeti élményeire, valamint a zene és természet kapcsolatára, amelyek a fotóművészet eszközeivel kerülnek megörökítésre." A Fotópályázat a jazz jegyében című pályázat zsűrizése 2012. Szeptember 10-én lezajlott. A pályázatra összesen 40 pályázó több mint 400 képpel jelentkezett. Majd kiválasztásra került 40 db kép, melyeket a X. Louis Armstrong Jazzfesztivál idején is, kiállítás keretében mutatnak majd be, valamint a háromtagú fotóművészekből álló zsűri (Eifert János, Siklós Péter, Markovics Ferenc) kiválasztotta a három meghirdetett kategória legjobbját.

I. kategória (Jazz): Molnár Ferenc
III. kategória (A kulisszák mögött) – Sánta István Csaba

II. kategória (Louis Armstrong Jazzfesztivál) I. helyezett – Fagyas Róbert, IMPRESSION című művével:

A nyertes képeket a nyeremény átadásával egy időben mutatták be és hozták nyilvánosságra, melyre november 28-án került sor, Bánkon, a Tó Wellness Hotel egyik termében, ezzel együtt az ünnepélyes eredményhirdetéssel egybekötött kiállítás megnyitójára, és az azt követő állófogadásra is.
A zártkörű megnyitó ünnepségen a háromtagú szakmai zsűri, a nyertes fotósok, a kiállításra kiválasztott pályázók, valamint az Alapítvány meghívottjai és kísérőik vettek részt.
Beszédet mondott: Ivanics András, Bánk polgármestere, Rókusfalvy Pál, Eifert János fotóművész, a zsűri elnöke és Benkó Sándor, a Benkó Dixieland Band alapítója.
 Nagy öröm számunkra, hogy ez a kiállítás, melyen Robi nyertes fotója is látható, már az idei évtől megtekinthető a bánki Tó Wellness Hotelben (2653, Bánk, Petőfi út 73.) 2013. február 28-ig.
Eifert János fotóművész dicséri és biztatja Robit, majd átadják neki a díjat.

Eifert János fotóművész, a zsűri elnöke kiemelte Fagyas Róbert munkáját, dicsérte egyéni stílusát, és arra kérte, ne hagyja abba a fotózást, bátran és lelkesen folytassa tovább, mert jó úton halad. Reméli, hogy sok kiváló, színvonalas anyaggal fogja még megajándékozni az embereket. Valamint közölte az összegyűltekkel, hogy régóta zsűrizik ilyen pályázatokat,de nem érti, hogy hogy nem találkozott még eddig Robi nevével? Első ilyen jellegű és nagy volumenű pályázat és elviszi az első helyet! Nagy tapssal jutalmazta a közönség Robit és nyertes fotóját! 
A díjazott fotósok és a szakmai zsűri, és én :)


A zsűri elnöke segíti Robit, aki szignózza fotóját.

Szakmai csevegés ...
 Az állófogadás alatt és után jóízű beszélgetések alakultak ki a zsűri és a fotósok között egyaránt. Valamint a közönség dedikáltathatta az előre elkészített lapokat, melyeken a nyertes fotók láthatóak. Robitól is sokan kértek aláírást.
Robi dedikál :) és a vendégkönyvbe ír, melybe előtte már híres amerikai zenészek írtak.
Néhány fotó a kiállításról.
 A végén megemlíteném, hogy nagyon büszke vagyok rád, Robi! Csak így tovább és gratulálok! Köszönöm, hogy elkísérhettelek és örömkönnyeket hullathattam! :)
Fagyas Róbert, Impression c. nyertes fotója mellett.
 Minden résztvevőnek gratulálunk!

Logóterv színháznak

A József Attila Színház nyílt pályázaton keresztül kereste a színház logóját, színház új arculatát.
Erre a pályázatra küldtem én is be logó, névjegykártya és plakát tervemet.Sajnos nem én nyertem, de mindenképp gratulálok a nyertesnek (nyerteseknek)! Nagyon szép az új logó.

Idéznék még a színház honlapjáról:


"A tervezési feladatra nyilvános pályázaton keresett és talált dizájnert a színház vezetés: Berki Attila személyében, akinek munkáját ezentúl igen gyakran láthatja majd a közönség. A logó után megújul az arculat, a honlap, de az eddigiektől merőben eltérő, letisztult, modern megjelenést kap minden szinten a József Attila Színház."
Berki Attila nyertes logóterve

Emléklapok

A következő grafikák is lemaradt innen a blogról. Pótolom hát. Az emléklapokat szintén a  Palóc Társaság megbízásából készítettem. Ezeknek természetesen változott a belső tartalma helyezésektől, nyertesektől függően, de az alap grafika maradt:Egy előadás plakátja No.3

És itt a harmadik plakát. A fejléc és a lábrész szintén maradt a többi "egy kicsit" újra megváltozott:

 

Póló dekoráció - Palóc Társaság

A Palóc Társaság felkérése készültek a lenti tervek. Egy színű grafikát kellett készítenem. Ez lett a vége. Az alsó verzió valósult meg.


 

Megbeszélést tartottam... :)

Délután egy kis furcsaságra vetemedtem. Előkerült a fényképező álványa, a fényképezőm és a fényképezőm távkioldója. Csináltam már valami hasonlót máskor is. Jelen esetben nemcsak az "egyik ikertestvéremmel vagyok egy fotón", hanem "mi négyen" folytatunk tárgyalásokat (magunkkal).
Mi öten így beszéljük meg :)

 

Húsvéti grafikák

Ha már itt a Húsvét, akkor következzen néhány grafika húsvéti témában. Az első Hollókő facebookos oldalán talált otthonra:

A harmadik pedig a saját facebook-os oldalamat és a Robert Fagyas Photography facebook-os oldalát díszíti:

 

Egy előadás plakátja No.2

Az előadássorozat következő plakátja is elkészült. A fejléc és a lábrész maradt a többi "egy kicsit" megváltozott:

Egy előadás plakátja

Egy felkérésre készült a plakát grafikája még a múlt év végén, ami egy beszélgetős másfél órára invitálta az érdeklődőket. Nem volt megkötve a kezem, mindössze a plakát szövege volt adott. Ez lett belőle:


Virtuális autó belső túra...

Egy kis őrültség jutott eszembe a múltkoti templomos virtuális túra kapcsán. "Beköltöztem" az autómba és ezen a szoros, szűkös helyen is készítettem egy panorámát. Nem volt épp a legtisztább állapotában a belső, de a lényeg a lényeg: Itt is lehet (tudok) készíteni webes panorámát:
Katt a képre, vagy ide
majd bal klikk és húzni az egeret jobbra, vagy balra, vagy fel, vagy le felé
(A panoráma letöltése kb 10MB-adatforgalmat vesz igénybe!!!)

Ha valakit érdekel a dolog és szeretne egy ilyet, itt megtalál :)
Gergely 30

(jó)Néhány nappal ezelőtt T. Gergely betöltötte 30. életévét. Ezzen ünnepi alkalom közeledtével Poci és Bigyi utalt arra, hogy készíthetné(n)k valami jó kis fotókollázst. Gondos válogatást követően a fotók a postámban landoltak.
... A végeredmény és az ajándék átadás utáni pillanatokat megörökítő fotó ...

G: Még egyszer boldog tripla "X"-et! :) , Poci+Bigyi: köszönöm, hogy rám gondoltatok a kivitelezést illetően :) és a küldött fotókat is köszönöm :))


Elsőáldozási utómunkálatok

Az elsőáldozási fotókat már közzé tettük a plébáni a blogján. Készítettem még dvd borítót a fotóknak, amiből kaptak az elsőáldozók és Gyuszi atya is. Remélem tetszett mindenkinek!

... a dvd borítók grafikája kiterítve ...

... a fotókkal teli cd-k már a dvd tokokban pihennek ...
Aztán jött egy olyan kérés, hogy Gyuszi atyának szeretnének még ajándékot adni az elsőáldozás emlékére. Mivel "Jó kis ajándéknak tartottam az ötletet." :) készítettem egy A4-es grafikát az egyik közös fotóból, amit aztán kihívattam és "bekereteztettem".

... ez kép lett Gyuszi atya ajándéka,
hogy emlékezzen a 2012-es év elsőáldozóira ...
Hát ilyenek voltak az elsőáldozás utómunkálatai. Be kell, hogy valljam: élveztem :))
 

Billboardom a kerítésen, kutya a plafonon :) 

Egyik nap délutánján megkértek, hogy egy Fima Möbel-es billboard összerakásában segédkezzek. Egyszerűnek kellett lennie, hát az lett :) A billboard azóta "kinyomtatódott" és a Fima Möbel dunaszerdahelyi üzletének kerítésén feszít :)
A múlt héten szintén ki lettek nyomtatva olyan A3-as plakátok, amik a plafonból lógnak az üzleteken, Dunaszerdahelyen, Pozsonyban és Újvárban. Így néznek ki:
(Juci! Köszi a képeket ) :)

 * * *

Egy A1-es plakát és én

Ma kézhez kaptam 5 darab A1-es plakátot, amit én raktam össze én csináltam a grafikáját. Pozsonyi, dunaszerdahelyi, és újvári üzleteinken lesznek kiragasztva. Örültem neki. Annyira, hogy lefotózkodtam vele :)

... a plakát és én ...

Reklám a kerítésen...

Két reklám a kerítésen, amihez van némi közöm... A bal oldalon levőt csak én raktam össze, mások ötleteltek, a jobboldali teljesen saját ötlet.

... együtt a kerítésen ...... és külön ...Legújabb kreálmányaim az utak mentén...

Újabb billboard tervek grafikáját kellett elkészítenem a Fima Möbel részére. Most ülőgarnitúrák reklámjait készültek. Újra a két keret közé volt szorítva a felület, amit ki kellett töltenem.
A billboardok helyei Pozsonyban és környékén vannak:


(Bratislava IV / Bratislava - Devínska Nová Ves)

...és Bratislava IV / Bratislava - Záhorská Bystrica

Ismét a billboardokat nyomtató és ragasztó cég küldte a kiragasztásuk után készít fotókat.

Billboard grafikáim az utak szélén

Nem mondható el, hogy rendszeresen készítenék billboard terveket, de a Fima Möbel részére készítettem mostanában néhányat (jelenleg is azokon dolgozom).

... az elküldött grafika ...
Mondhatni, eléggé meg van kötve a kezem (a faberakásos minta a grafika alján és tetején...), de azért igyekszem belevinni részben az akaratomat, gondolatomat a grafikák kivitelezézébe.
A billboardokat nyomtató és ragasztó cég a kiragasztásuk után készít fotókat a "kész művekről".
... az utak szélén ...

Akciós újság augusztustól - szeptemberig

Újra én szerkeszthettem a Szlovákia szerte bútorüzletekben szétterített újságot. Az újság eleje ismét 14 féle verzióban készült. Minden bútorüzlet a maga logóját rakatta rá. Kirakon ide a blogra is. Itt vannak az oldalai:
...itt a lapozható formája.... és itt a pdf-es verzió... 

Dolgoztam ma is...

Ma szinte egész nap fotókat retusáltam, egy készülő termékkatalógusba, amely cégünk és testvércégünk részére készül majd. A nyers fotókat Kanovits Gábor fotózta Németh Ingrid és jómagam közreműködésével.
Az itt feltöltött képek megmutatják, milyen volt a fotó "előtte" és "utána". Szóval, mai munkáim a következők voltak:
Emily Baby előtte és utána...

...ez a sima Emily előtte és utána...

...ez a Kate. Itt csupán a fényekkel játszottam el...

...egy drasztikus Renato retus... előtte és utána...

...Leila és az extrém sárga fal... előtte és utána...

...a Leila komódja és a fal... előtte és utána...
...hát ezeket csináltam ma... PS a király!!! :-) 


Akciós újság júniustól - júliusig

Egy Szlovákia szerte bútorüzletekben szétterített újságot készítettem pár héttel ezelőtt. Az újság eleje 14 féle verzióban készült el. Minden bútorüzlet a maga logóját rakatta rá. Június 6-án került az üzletekbe és két hónapig ott is lesz.
Az újság ez alatt az idő alatt megtalálható a megrendelő honlapján is. Hogy maradjon valami nyoma felrakom ide a blogra is. Itt vannak az oldalai
...itt a lapozható formája.... és itt a pdf-es verzió...
Mint nemrég kiderült a következőt is én fogom csinálni. Remélem a következő is fog tetszeni a megrendelőknek! 

Röplap egy (esküvő) kiállításra...

Néhány napja megkértek, hogy készítsek egy röplapot a II. ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS-ra, melynek a dunaszedahelyi MAX bevásárlóközpont ad helyszínt.
A Dunaszerdahelytől néhány kilométerre levő Vásárút (Trhová Hradská) cukrászdája - a Dolce Vita - röplapját készíthettem el... Készült több verzió is, de a végleges grafika a következő lett:
Ha maradnék hétvégére, biztos szétnéznék a kiállításon :) A szórólapon szereplő fotók kközül csak a felső kettő az én művel :)


Én csináltam No.5

Még múlt év novenber végén került nyomdába a december-januári reklámújság. Ennek olyan "karácsonyos" jelleget kellett adnom. Lassan már a következőn kell majd dolgoznom.

Az újság lapozható verziója itt található.

Én csináltam No.2

A következő ilyen cucc egy bútorvasalatokkal foglalkozó cég a KNN karácsonyi akciós reklám újságja, ami néhány nap leforgása alatt(esténként) készült el. Nehézkesen kaptam az információkat, de végül sikerült elkészítenem.

Munkám gyümölcsei...

Ma felkerült a Fima Möbel weboldalára az általam készített banner.
Íme ilyen lett:

...és állítólag (én nem láttam még) a Parameter.sk-ra is felkerült az általam készített flash banner, ami így néz ki - katt ide!!!.
Logó és fejléces papír - Fizo s.r.o.

Megint kreatívkodtam kicsit. Megkértek, hogy kreáljak logót és fejléces papírt a Fizo s.r.o. részére. Igyekeztem modern és fiatalos dolgot kreálni. Íme a végeredmény:
...a logó...
...és az A4-es fejléces papír.

Volt dekoráció, nincs dekoráció...

Ma is varázsoltam PS segitségével. Egy németországi cég kért egy dekoráció nélküli képet egy konyha fotójáról, amin eredetileg vannak díszek, dekoráció.
Egy kis fejtörést okozott a feladat, de azért csak sikerült a dolog :-)
Előtte és utána...