szerda, február 02, 2011

Bálban buliztunk

Hétvégi terveink között szerepelt, hogy Ritával bálba megyünk. Meghívást kaptunk kedves őrhalmi ismerősünktől Farkas Anditól a bál főszervezőjétől, hogy vegyünk részt a jótékonysági civil bálon. Eléggé bizonytalan volt a dolog, mert kettesben nem szerettünk volna menni. Abban bíztunk, hogy velünk tart még Kois Szilvi és Robi, akikkel az aratóbálon is részt vettünk múlt évben. Épp azon gondolkodtunk már Ritával, hogy milyen programot rögtönzünk, mikor kiderült, hogy összejött kis négyesünk és megbeszéltük, hogy 8-kor ott találkozunk. Vittünk egy kis tombolának szánt ajándékot is.
Így is lett. Találkoztunk a helyi alapiskola épületében, majd elfoglaltuk a számunkra kijelölt asztalt.
A bál egy hosszú és már-már altató jellegű nyitóbeszéddel indult, majd a helyi hagyományőrzők egy kis műsorral kedveskedtek a bálon megjelenteknek.

A műsor után aztán kezdetét vette a (hangos)zene és a tánc. Jól éreztük magunkat, sokat röhögtünk, beszélgettünk, táncoltunk. Finomakat ettünk a svédasztalos menüből.
Valamikor hajnalban megkezdődött a tombola sorsolás. Elmondhatom, hogy felejthetetlen, emlékezetes tombolahúzás volt. Vettünk 15 darab tombolát. Ebből 4 díjat elvittünk. Köztük a fődíjat, egy mikro sütőt :-))

Innentől aztán érdekesen alakult az este. Még most is mosolygok, ha rágondolok :-) Kellemes hétvége volt, az biztos.

Nincsenek megjegyzések: