csütörtök, október 13, 2011

John Legend & The Roots - Egy kis zene a fülnek

A minap egy album került a kezembe. Egyik kolléganőm ajánlotta figyelmembe. Hát csak annyit, hogy köszi érte. Jónéhányszor már meghallgattam. Már sokadszor megy körbe-körbe.
Szeretem ezt az albumot. 2010. szeptember 20-án jelent meg. Az R&B énekes John Legend és a The Roots hip-hop csapat közös alkotásáról van szó.

11 dalt kapott helyet a lemezen gospel, rock és reggie dallamokat ötvözve hip-hoppal. Ettől olyan sokszínű és hallgatnivaló ez az album. Legend weboldaláról belinkelhető volt az album. Itt meg lehet hallgatni:
Aki szereti az igényes zenét, annak csak ajánlani tudom. Szinte az összes dal tetszik az albumon, de a személyes kedvencem, aminek az elejéből csengőhangot készítettem a telefonomra az a 11. I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free című. Az album CD-n, bakelit lemezen és bónusz DVD-vel kiegészített deluxe változatban is megjelent. Füleket hangolni!!!

2 megjegyzés:

e1 írta...

Amúgy fent van YouTube-on a teljes koncert nagyon jó minőségben. Most így hirtelen nem találtam meg a teljes videót, de a feldarabolt verziót azonnal kidobja a kereső. Nekem ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=QnlgRQdfONs&hd=1

robertfagyasblog írta...

Köszi, meglesem :-)