szerda, október 19, 2011

Kerékcsere az udvaron, fotók Szécsényből...

Még a múlt héten elhatározam, hogy hétvégén Giorgio nyári cipellőit, télire cserélem (cseréltetem)... Szombat reggelre komoly zúzmara volt Gio-n az éjszakai fagy miatt. Mivel a gumiszerviz tulajdonosa azt mondta, hogy szombaton nem dolgoznak (másik gumist kell keresnem), Rita és én hozzáfogtunk kereket cserélni.
Szépen sorban haladtunk. Rita nagyon élvezte a dolgot. Ez látszott rajta. Segédkezett, sürgött, forgott, sőt a bal hátső kereket Ő cserélte le :-) Ügyes volt és alapos. És persze mosolygós :-)
A nagy munkálatok után, hogy kipróbáljuk jól dolgoztunk-e, Szécsény felé vettük az irányt. Balassagyarmaton egy órát vesztegeltünk a határátkelőn, mert valami elmebeteg engedélyezett egy futóversenyt és kerékpárversenyt iskolásoknak reggel 9-től délután 4-ig az átkelő hídjának mindkét sávjában... Mindenki morgolódott, aki sorakozott az átkelésre várva...
Szécsényben aztán megnyugodtunk. Leültünk a parkban egy padra, beszélgettünk, fotóztunk, fotózkodtunk. Kellemes délután volt. Az időjárás kedvezett délutáni programunknak, nap is melegített még. Készült jónéhány fotó. Szinte az összes objektív előkerült a táskámból :-) Itt egy nagyobb csokor, az ott készült képekből:









... a főszerepben Rita :-) ...

Visszafelé még Balassagyarmaton megálltunk a Dolce Vita pizzeriaban. Egy panna cotta, capuccino és kávé társaságában megvártuk míg elkészülnek elvitelre rendelt pizzaink. Fúúú, hogy itt mennyit röhögtünk egy Fütyülős asztali reklám miatt... :-)
Az esti X-Faktor közben eszegettük a pizzákat. Nagyon kellemes és mozgalmas hétvége áll mögöttünk. Nagyon jól éreztem magam. Köszi érte!

4 megjegyzés:

plébános - Gyuszi atya írta...

nagyon jók a képek, Szomszéd! A nagyobb csokorból az utolsó előtti - szörnyen hasonlít az én egyik fotómra - de azt még nem láttad :)

robertfagyasblog írta...

No, ezt most jól megmixelted :-) Örülök, ha tetszenek. Igyekszem (igyekszünk) :-)

Rita írta...

Hát igen :) biztosan csak azért vagyok én a főszerepben, mert a környéken nem volt más. :) igen, érdeklődöm az autószerelés, kiváltképp a kerékcsere iránt! úgy érzem máskor sem fogunk fizetni olyan munkáért, amit mi nagy röhögések, vicces gondolatmenetű tanakodások közepette, könnyűszerrel megoldottunk! micsoda közös program emberek, ajánlom másoknak is :) kellemes hétvége volt - a top tízben benne van :D jó volt, nagyon jó. . .

U.I.: a Fütyülős azóta biztonságban :)

Rita írta...

Robi! még valami:

BUBORÉÉÉK :)