vasárnap, április 19, 2009

Ákos 40+1 koncert - Győr

Egy felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb tegnap este (április 18.). Ákos koncerten voltam Győrben az Egyetemi Csarnokban Poci és Bigyi társaságában. 19:30-kor kezdődött. Olyan "ülős koncert" volt... Pontosabban annak indult :-) A koncert két felvonásból állt. Az első felvonásban olyan kellemesen lírai feldolgozások voltak (néha kis jazz-es beütéssel...). A másodikban már "keveredtek a ritmusok", mígnem az Ilyenek voltunk című dalnál a közönség már nem bírta a feszültséget és özönleni kezdtek a színpad elé. Onnantól kezdve az "ülős koncert" átcsapott "állós koncertbe"... Mindenki tapsolt. Hihetlen élmény volt.

Voltam már koncerten párszor, de ennyire tisztán és gyönyörűen szólni még nem hallottam koncerthagfalakat. Semmiből nem volt sok vagy épp kevés. Pont úgy szólt, mint ahogy annak szólnia kell. És mindez még meg volt fejelve gyönyörűséges vizuális efektekkel, amitől sokkal "beszédesebb" volt az egész koncert. Nagyon professzionális munka volt az egész mögött, az tuti. Kifelé jövet CD-vel kedveskedtek a koncerten résztvevőknek, amelyen három dal található, rengeteg turnéfotó és 2 koncertklipp.Egy élmény volt. Köszönöm Bigyi, Poci és Ákos... :-)

2 megjegyzés:

Bigyor :) írta...

bizony bizony magyar viszonylatba messzemenoen a legjobb, leglatvanyosabb koncertokat csinalja. Meg anno az IKON albumbemutatonal is olyan effektek voltak, hogy mindenki csak nezett. Most a 40+1 pedig magaert beszel. Le a kalappal

Bigyor :) írta...

ja és hallgasd a gumicukor slágerot :)