vasárnap, április 26, 2009

Szombat esti buli

Egy újabb szombat estén (vasárnap hajnalon) vagyok túl. Nem mentem haza, mert azon felül, hogy volt egy kis munkám, koncerten voltam Kedves Barátaimmal. Pontosabban koncerteken. Nyolc óra tájban indultunk. Sziszi (Poci) apja volt olyan kedves, hogy elvitte a négytagú társaságot Nádszegre a Crash Music Club által szervezett program helyszínére (Szőlős). Külön köszönet érte Milan :-) Amikor odaértünk, már hangoltak a zenészek, majd nemsokára el is kezdődött a buli.
Ami furcsa volt, hogy nagyon kevesen voltak a bulizni vágyók - többek szerint a gyenge reklámnak köszönhetően. Erre még rá kell gyúrniuk a szervezőknek. Kár érte... Pedig egész kellemes volt. A hangosítás is egész jó volt. És a fellépők sora sem volt gyengének nevezhető.
A koncertsorozatot az in:formation (SK) formáció kezdte, majd a The Carbonfools (HU) pörgette fel a hangulatot. Számomra az est csúcspontja a Žagar (HU) koncert volt. Ajánlom figyelmébe mindenkinek a Žagar koncertet, aki szereti ezt a zenei irányzatot. Jól nyomják a fiúk :-) A hirdetés szerint lett volna még egy fellépő a Neo (HU), de a hidegre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy hazaindulunk. És mint kiderült, a Neo koncert el maradt.

Jól éreztem magam. Hazafelé utunk egy kicsit másképp alakult, mint azt elterveztük. Külön köszönet érte EGOnak :-)

Nincsenek megjegyzések: