vasárnap, április 26, 2009

AUTOSALON 2009 - Incheba Expo Bratislava

Egy kis kellemes péntek esti társasági élet abszolválása után, másnap kedves barátommal Bigyivel délelőtt buszra ültünk és Pozsonyba indultunk, hogy megtekintsük az idei autókiállítást. A kiállítás helyszíne az INCHEBA EXPO BRATISLAVA épületkomplexuma volt.
Mondhatom, kellemes időtöltés volt. Látni a sok szép autót és természetesen a formás hölgyeket, akik az autók mellett pózolgattak :-) Szerintem nélkülük nem is volna olyan érdekes :-)
A kiállítók között voltak: Mercedes, Chrysler, Jeep, Smart, Dodge, Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar, VW, Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini, Ferrari, Maserati, Spyker, Škoda, Seat, Peugeot, Renault, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Citroen, Suzuki, Toyota, Lexus, Kia, Hyundai, Hummer, Subaru, Wiesmann, Artega, Piaggio...

Szépen végigjártunk mindent. Sőt bizonyos helyeken többször is jártunk. Ilyen volt az a rész, ahol Ford Mustang-ok voltak kiállítva :-) Nagyon szépek voltak.Nem is tudtam volna közülük választani. 14:40-kor indult vissza a buszunk Dunaszerdahelyre. Kellemes szombati időtöltés volt. Képek a galériában.

Nincsenek megjegyzések: