szombat, május 14, 2011

HOPP, elment az áram...

Azért csak most blogolok erről, mert a héten nagyon nem volt időm. (Múlthét)Szombaton moziba mentünk Balassagyarmatra. Kiszemeltük a húsvéti nyuszis HOPP-ot (hivatalos weboldal). Az előzetesét még a múltkori Rango vetítése előtt láttuk.
Szimpatikusnak tűnt. Megérkezve kisebb sor állt a kasszánál. Kivártuk sorunkat, majd egy kis pattogatott kukoricáért sorakoztunk. Egy kis ideig eltartott. Így mire beértünk már sötét volt a teremben. Az egyik lépcsőn majnem elbotlotam így némi veszteség ért popcorn ügyben... Sikeresen letelepedtünk és néztük a filmet.
Jónéhány perc eltelte után az egyik jelenet kellős közepén ledobta biztosítékot és korom sötét lett. Pár percig ott ültünk a sötét moziteremben. Majd valaki megelégelte és kiment szólni, hogy hát w@zeg sötétben ülünk.
Néhány perc múlva egyszercsak felvillantak a fények és elindult a film... amiből kimaradt kb. 40 perc... Kimondhatatlanul mérges voltam. Rita azzal nyugtatott, hogy majd megszerezzük valahonnan és otthon megnézzük. Már ment egy ideje a film, mire felkapcsolták a villanyokat és a mozi egyik alkalmazottja bejelentette, hogy újra el kell kezdeni a filmet vetíteni, mert kimaradt 40 perc a filmből...
Így aztán elkezdődött előről... A másfél órás film így lett két és fél órás :-))) Utólag visszagondolva vicces a dolog. Nem is a balassagyarmati Madách mozi volna, ha nem történne valami különlegesen szokatlan :-)

3 megjegyzés:

Rita írta...

Én ezért szeretek ebbe a moziba járni :) manapság mi a jó abban, hogy beülsz egy moziba, jó helyet találsz és még a filmet is rendesen levetítik ??? :-D balassagyarmati Madách mozi - én így szeretlek!

Rita írta...

jah! és a film nekem nagyon tetszett :)

robertfagyasblog írta...

...azért nekem kicsit elgurult a pirulám, mikor kimaradt egy hosszú rész :-) Sajnáltam a következő vetitésre várakozó embereket :-) De elkönyvelhetjük, tényleg jó ide járni.