hétfő, október 14, 2013

Egy kis esti jazz koncert a szomszédban

Sajnos ez a bejegyzés is egy elkésett darab, de a lényeg, hogy felkerül ez is ide a blogra. Itt a Ráday utcában a tőlünk néhány méterre található Jedermann kávézóba voltunk hivatalosak egy kis esti jazz koncertre.


"Egy kellemes kávézó, élő jazz zene, jó hangulat, zeneszerető közönség" 

Ezekkel a jelzős szerkezetekkel el is mondtam szinte mindent.  A koncert kis ráhangolódás volt az augusztus 30-i New Orleans Swing Fesztiválos koncertre amely a MÜPA-ban volt megtartva, ahol a kiváló new yorki harsonás John Allred volt a vendég. Részletek ittLementünk hát a kávézóba, helyet foglaltunk. És ki ült le az asztalunkhoz? Maga John Allred és elbűvölő felesége. Allred hamarosan csatlakozott a színpadon már játszó zenészekhez. Az egyik dalt feleségének ajánlotta. Jó volt nézni, hallgatni hogy minden mozdulat, hang a feleségnek szólt.
A Hungarian Swing Company zenekar összeállítása a következő volt: Korb Attila - harsona, kornett, ének / Árpád Dennert - szaxofon, klarinét / Attila Juhasz - zongora / Oláh Zoltán - bőgő / Tamás Berdisz - dob /  a + 1 tag pedig Szalóky Béla - harsona, kornettIgazán jól éreztük magunkat. Köszönet Szalóky Bélának a meghívásért.

Nincsenek megjegyzések: