csütörtök, január 30, 2014

Bonbon házilag

Rita egyik kollégája, Barbi gyönyörű és finom munkáin felbuzdulva (karácsonykor volt szerencsém megkóstolni) úgy döntött, hogy belekóstol a bonbonkészítésbe. Miután Barbi beavatta a házi bonbonkészítés rejtelmeibe, beszerezte a szükséges formákat - én rendeltem kínából :) - illetve alapanyagokat, ma este kezdetét vette a kísérlet.




Kétféle bonbon készült: Étcsokis-aszalt meggyes, és karamelles-nugátos krémmel töltött szintén étcsokis bonboncsoda.


Ízek hiányában beszéljenek a fotók (amúgy nagyon finom lett - le van tesztelve) 

5 megjegyzés:

Szilvia Renczés írta...

Ilyet most azonnal küldjetek nekem!!! :D Csodaszépek! És ha te azt mondod, hogy finomak is, én elhiszem. Kérek, kérek, kérek :) Ügyesek vagytok, és mint mindig, kreatívak. Cupilupi

Rita írta...

Köszi :)
Májusban tartunk Nektek egy bonbonkészítő workshopot ebben a hatalmas konyhában ami nekünk van itt Bp-n! Alapanyagot biztosítunk és addigra lesznek más formák is, mert az én Robim olyan rendes :D
Nos? "Miccóc?" :D

Robert Fagyas írta...

:) Csodaszépek és nagyon finomak. Hogy ilyen szépek lettek az annak is köszönhető, hogy én kevergettem, meg adagoltam a csokit :D

Poci! Májusig rendelj kínából formát! Itt meglesz a wokshop, ha meg haza mégy le tudod próbálni :)

Szilvia Renczés írta...

Okés, a májusi Bp-i programok listájára légyszi vegyétek fel a bonbonkészítést is :) Gida, melyik oldalról rendelted a formákat?

Robert Fagyas írta...

Programpont felvéve :) Az ebay-ről vannak a formák. "silicon molds" - vagy valami ilyesmi a keresőbe!! :)