vasárnap, december 20, 2009

Egy csúszkálósra sikerült hétvége...

Jajjjjj!!! Lehullott itt is a hó, és ráadásul nagggggggyyyyyon hideg van. Szombat délután 1-kor még sehol semmi hó nem volt, de 3-kor már lehetett volna szánkózni is :-)
Voltam a városban, de hóeltakarító járművel nem találkoztam. Pedig már eléggé ráférne az utakra a takarítás...Annak, hogy nem mentem haza, több oka is volt. Az egyik, hogy már csak hétfőn és kedden dolgozunk és ha minden jól megy, akkor kedden délben haza indulhatok... Remélem összejön ez a tervem. A másik, hogy tervbe volt véve egy hármas koncert Győrben (P.A.S.O., Belga, Vad Fruttik). Hát sajnos ez a "koncertcsokor" nem jött össze köszönhetően a nem túl kellemes időjárásnak. Ígyhát szombat estére tettük át vasárnapra tervezett Gergely "G" barátunk "meggratulálását" doktori tanulmányai befejezése alkalmából... Egy kellemes helyre ültünk be, ahol az olasz konyha különlegességeit szolgálták fel nekünk. Én konkrétan egy adag darálthúsos Lasagne-t ettem, ami isteni finom volt. Nagyon jókat röhögtünk, jó volt a hangulat. A vacsi abszolválása után elmentünk a fürdő parkolójába egy kis mókázásra :-) Húúúú, mi volt ott... Az adalékok: hó - sok, sok hó, autó - sok, sok autó és emberek, akik csúszkálni vágynak az autójukkal. Látványos volt, amint kb. 10 autó pörgött-forgott az üres parkolóban. Jó kis móka volt, de kár a koncertekért. Azért azt is sajnáltam, hogy nem mentem haza. Hmmmm.... :-( Node, majd kedden... :-))))

3 megjegyzés:

Bigyor :) írta...

A havas ido meg varhatott volna egy kicsit, sokkal jobb lett volna inkabb szombat este Gyorben mulatni az idot.
Viszont a csuszkalas naggyon jooo volt, szombat ota legszivesebben minden kanyart kezifekkel vennek be :)

Unknown írta...

jo az a kep arrol a kemenyrol ami mar nincs is - olyan "arbeit macht frei" feelingje van... es ez most ironikusan is megallja a helyet... :)

robertfagyasblog írta...

...ahogy mondod Barátom, ahogy mondod... :-))))