hétfő, december 14, 2009

Hétvégi családfa "ültetés"

Újra otthon jártam. Sikerült péntek délben elszakadnom innen. Nagyot alakítottam még délelőtt. Fotókon szereplő bútorokat kellett "átfestenem", amik reklámba mennek. Elmondhatom, hogy rekord idő alatt sikerült :-) Gyorsan összepakoltam és indultam haza.
- Ejj-ejj! Poci & Csomi!!! Hülye vicc volt Giorgio-t elköni... :-)))
Balassagyarmatra érve megvártam Ritát, aki busszal érkezett Budapestről. Hazavittem, megvacsoráztunk, beszélgettünk, tévéztünk. Megbeszéltük, hogy szombaton megcsináljuk a családfáját.
Másnap aztán dél körül érkeztem. Fincsi ebéd várt, amit Rita főzött. Nyami-nyami! :-) Nagyon finom volt. Még mielőtt hozzáfogtunk volna a nagy munkához, megérkezett Rita nagypapája és néhány hiányzó és meglévő dátumot pontosított. Később nagymamája is befutott és pár dátum itt is kiderült. Nehezen, de aztán csak hozzáfogtunk a családfa elkészítéséhez. Szétmértük a generációs vonalakat.
Bodri érdeklődve figyelte a konyha ablakán keresztül, mit művelünk :-)

Mint kiderült: A családfa készítésénél a férfit kockával a nőt körrel jelölik. Ígyhát nagy kreatívan készítettem egy sablont, szétszedve Lóri lego-s űrjárművét :-)
Lassan indult a dolog, de egyre ügyesebben és ügyesebben készültek a kockák és körök :-) A nagy munka közben tettünk egy kis sétát a faluban, hogy kiszellőztessük a fejünket. Már itt is elő vannak készülve a karácsonyi hangulatra
Visszatérve folytattuk a munkát. Éjfél után már annyira el voltunk fáradva, hogy röhögőgörcsöt kaptunk :-))))) Hajnali kettőig csináltuk a "NAGY MŰVET", ami .?.?.?. méter hosszú lett. Fúúúú, de fájt a derekam, mire a végére értünk :-) , de meglett és ez a lényeg. Remélem jó lesz! Remek összmunkával, összedolgozva készült a családfa. Örülök, hogy segíthettem.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

ez egy "nagyon" erdekes es sokatsejteto mondat: "Fúúúú, de fájt a derekam, mire a végére értünk :-)"
hmm....

Robert Fagyas - Fotós írta...

Igenis fájt. Mint kiderült a családfa 5 méter hosszú lett :-)