péntek, december 04, 2009

Reklamáltak :-)

Elmaradt a hétvégi beszámoló és már itt a következő hétvége :-)))). Ennek fő oka az, hogy bevállaltam egy kis plussz munkát, amit időre kell teljesítenem. El is készült ma hajnalban. Szóval ez az oka, annak, hogy elmaradt a hétvégi beszámoló.

Pénteken (november 27) sikerült dél körül elszakadnom az asztalomtól és útra keltem hazafelé. Alighogy megérkeztem Ritához, visszaautóztunk Ipolyságra egy szallagavatói mise és az énekkar meghallgatása okán, amiben Rita is énekelt. Szép ünnepség volt szép környezetben.
Az ünnepség után egy kis nyéki pince látogatás, ivogatás után :-) visszatértünk Ritaékhoz és megvacsoráztunk. Nagyon fincsi volt a "haluci-haluci" :-))))

Szombaton (november 28) délelőtt nagytakarítást végeztem :-) Már ideje volt :-))) Délután aztán útrakeltem és elraboltam Ritát :-) Útban hazafelé - merthogy Varbó felé tartottunk - olyan napsütés volt, hogy csak lestünk. Megérkezve hozzánk bemutattam szüleimnek, tettünk egy gyors látogatást a templomban, megnéztük a Magyarországra "átívelő" hídat és a Trianoni emlékművet. Egy kicsit elidőztünk. Jól ránk is sötétedett. Haza mentünk, megvacsoráztunk... :-)
Este aztán visszaindultunk Inámba. Tévézés, beszélgetés és persze fotózás vette kezdetét :-) És csak fotóztunk, meg fotóztunk :-)

Még kötőtűk is álltak mindenfelé :-)
Hazaúton aztán olyan köd volt, hogy alig láttam 10 métert előre. Olyan látvány várt az Ipolykér feletti dombon, hogy le kellett fotóznom.Szerencsére egészben hazaértem. Jó kis izgalmas hétvége volt ez is :-)

3 megjegyzés:

GR írta...

Rita szokott zenetáborba is járni, és...

Unknown írta...

feltett szandekom volt hozzaszolni, de amint elolvastam az elottem szolot csak nevettem meg nevettem meg nevettem.... :D:D:D (no comment)

robertfagyasblog írta...

GR!
Ezt majd kérdezd meg Ritától személyesen! :-))) De szerintem nem... :-)
----
Mr. Gonsales!
Azért ha gondolog csak nyugodtan szólj hozzá!!! :-)